• Limundo Cafe je zvanični forum LimundoGrada
  • Limundo Cafe je namenjen svim Limundovcima
Ulaz pomoću Limundo naloga -> Ulaz Registracija


Ocena teme:
  • 1 Glasova - 5 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Funkcionisanje Cafe-a - pitanja, odgovori, kritike...
(23.11.2015 14:11)blistok Piše: Koliko sam shvatio ovaj Cafe je zamišljen kao mesto gde će članovi LKO razmenjivati svoja iskustva u vezi trgovine preko neta bez mnogo uplitanja admina. Lepa ideja ali posle godinu dana bi se moglo zaključiti da baš i nije uspela. Zašto ? Zato što malo članova piše a i to što se piše je uglavnom negativno. Ne treba sakrivati loše pojave niti izbegavati polemiku oko toga ali nije valjda to jedino što postoji ? To nije samo vaša krivica već i naša jer smo mi ti koji pišemo ali to ne znači da ako već želite neku lepšu sliku o sebi (pa još i na vašem zvaničnom sajtu) treba ovde da se ponašate samo kao egzekutori. 


- Posao moderatora jeste da uređuje forum ili barem deo njega i u to spada i kažnjavanje onih koji krše pravila. Bili oni popularni ili ne. Ali to ne znači da to treba raditi bez jasnih upozorenja i jasne i decidne kaznene politike. Inače, niste moderatori već obične siledžije koji svoje komplekse leče nanoseći nepravdu nekom drugom.

Po meni ova dva pasusa su suština ovog cafea

Na početku beše reč "edukacija" korisnika LKO,te je stoga i nastao cafe.Koliko sam video do sada nije problem samo u korisnicima već i u članovima tima LKO.Često se događa a to su neki admini i priznali da neki od č.LKO pogreši u tumačenju pravila u komunikaciji sa korisnicima.Zašto je problem priznati grešku(čast izuzecima)??
Isticanje negativnih iskustava je normalno jer ona više bole.Kad se sve završi na obostrano zadovoljstvo pa bože moj to se podrazumeva.Velika većina želi da se njegov problem reši sad i odmah jer je NAJVEĆI u tom trenutku..Svako se češe tamo gde ga svrbi:)
Ovakav cafe kako sad izgleda je anti reklama za vašu platformu.Mi pitamo vi malo odgovarate,mi opet i tako...
Malo više prisustva i polemisanja sa članovima.

E sad u duhu zdrave komunikacije...Zašto je Bitter banovan ovaj put?!?
U potrazi za smislom. Promenjljivog uspeha. 

Dealla L/K
 
Citiraj
  


Poruke u ovoj temi
RE: Funkcionisanje Cafe-a - pitanja, odgovori, kritike... - od dealla - 23.11.2015 21:21

Skoči na forum:


Trenutno ovde: 3 Gost(a)