• Limundo Cafe je zvanični forum LimundoGrada
  • Limundo Cafe je namenjen svim Limundovcima
Ulaz pomoću Limundo naloga -> Ulaz Registracija


Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
-45 dinara, tema o odnosu i onom drugom odnosu
#1
Meni mi skinuto 45 dinara sa računa. Nije pisalo za šta ni kada, samo mi je stajalo -45. Do nekog trenutka od nekog trenutka, zaista ne znam koliko dugo i to nije ni bitno, jeste bitno, ali ne sad i ovde.
Neko se nekako prevario ili šta već.

Pa da vidimo...Ako se dogodi da se potkrade greška, učini greška, pogreši, jelte, valjda postoji neki red. Da se kaže pardon, da se kaže šta se dogodilo i slično...U obzir dolazi
-mejl (kojim me obaveštavate da mogu da kupim nešto što sam stavio u listu želja na Kupindu);
-poruka na samom limundu, gde me obaveštavate da ide vikend i da ide praznik;
-baner gde reklamirate druge sajtove, baner gde mi govorite da treba da gledam kuda hodam da se ne bih spopleo...

Da, ima i forum (nazovimo ga tako). Tu su teme o novostima zaključane a ovo nije novost. Meni se čini da je to prvi put. Ako je ovo nešto što se već događalo a ima u novostima onda se izvinjavam.

I ne, zaista mi nije stalo da ova tema bude pitanje. Dakle, ne, ne zanima me da vučem za rukav da bih dobio odgovor. Želim da kažem da je neshvatljivo da mi niko ni na kakav način nije javio da se dešava nešto naopako na sajtu i na koji način će se to rešiti i na koji način ću biti obeštećen za duševnu bol koju sam osetio i koju i dalje osećam. Ono što je duhovito je da je u pitanju sajt koji se diči odnosom sa članovima (ok, ovo nisam baš proverio, ali takav neki utisak sam stekao).

Limundo aukcije
"Veoma sam zadovoljna načinom rada Limundo tima i vašom brigom za svoje članove, posebno je za pohvalu to što ste ažurni i tako brzo reagujete.

Za sve buduće članove poruka da je ovo mesto baš ono pravo ako imate OZBILJNE namere da se bavite elektronskom trgovinom. Sve pohvale za brzo i pravedno rešavanje konfliktnih situacija."

-Valentina, PožarevacOvo sam kopirao upravo ovog trena sa početne stranice. Jer eto...
 
Citiraj
  


Poruke u ovoj temi
-45 dinara, tema o odnosu i onom drugom odnosu - od drzoidbergsbaby - 28.06.2017 16:03

Skoči na forum:


Trenutno ovde: 1 Gost(a)