• Limundo Cafe je zvanični forum LimundoGrada
  • Limundo Cafe je namenjen svim Limundovcima
Ulaz pomoću Limundo naloga -> Ulaz Registracija


Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Novi način prikazivanja poruka
#39
(26.08.2018 16:03)g.milos Piše: @drzoidbergsbaby
Prošli smo kroz sve završene aukcije od trenutka vaših prijava tog problema i nismo ustanovili da je došlo do ponovnog i neželjenog objavljivanja odgovora. Detaljno smo ovo proverili. Lični podaci koji se šalju nakon završetka kupovine, odnosno prodaje, nisu deo ovih poruka, niti se mogu objaviti automatski na aukciji. Sistem pitanja i odgovora na aukciji nije ni zamišljen za razmenu podataka, posebno jer prodavci imaju opciju da poruke sami objave  u svakom trenutku. Ukoliko su neki korisnici ovde ipak poslali neki od svojih podataka, a ta prepiska se objavila na aukciji, reagovali smo istog trenutka kada smo dobili takvu prijavu (kao što je u slučaju korisnika gibica).

Ukoliko postoje još neke nejasnoće, stojimo na raspolaganju.

Poštovani g.milos,

Molio bih za objašnjenje sledećih nejasnoća:
-ukoliko prodavac nema broj telefona među podacima a ispostavi se da je neophodan radi dogovora nije li bilo moguće da iskoči na aukciji?
-ukoliko kupac izrazi želju da mu se pošalje na drugu adresu ili drugoj osobi kao poklon iznenađenja, nije li bilo moguće da iskoči na aukciji?
-ukoliko prodavac nema broj računa u podacima (a rekao bih da se to automatski ne dobija) nije li taj broj mogao da iskoči na aukciji? Apsolutno me ne zanima da li treće lice može nešto sa samim brojem računa da učini. Ako je prepiska tajna/privatna ne želim da bilo ko može da vidi ni da li sam započeo razgovor sa Dobar dan ili sa Poštovani.
-ukoliko kupac i prodavac imaju iskustva u saradnji nije li moguće da se ne žele da se njihov možda prisniji ton poruka sačuva kao lična preferencija i da ne bude dostupna ostalim članovima?
-da li je moje subjektivno osećanje da je sistem (kako god bio zamišljen) u datom trenutku bio neispravan i nesiguran i kao takav i dalje podložan curenju informacija (na videćemo sledeći put na koji način) ili je to objektivan osećaj nesigurnosti i razumna reakcija na stav nismo nameravali da se desi stoga nije propust?
-da li je previše bilo očekivati da se u situaciji u kojoj je sajt bio uputi automatska poruka da je došlo do propusta?

Još samo komentar na uvodne rečenice. Naravno da ste prošli kroz sve aukcije i naravno da ste detaljno proverili. To vam je bila dužnost i obaveza. Za to ne mogu da vam kažem hvala. To je minimum pristojnog i odgovornog poslovanja.

Svako dobro,

Vlada
 
Citiraj
  


Poruke u ovoj temi
RE: Novi način prikazivanja poruka - od drzoidbergsbaby - 26.08.2018 16:41

Skoči na forum:


Trenutno ovde: 1 Gost(a)