• Limundo Cafe je zvanični forum LimundoGrada
  • Limundo Cafe je namenjen svim Limundovcima
Ulaz pomoću Limundo naloga -> Ulaz Registracija


Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Novi način prikazivanja poruka
#41
(26.08.2018 18:01)g.milos Piše: Poštovani Vlado, mislim da sam dužan jedno dodatno pojašnjenje. PItanja koja ste postavili su na mestu, međutim, ovaj sistem ne funkcinioše na taj način. Prepiska koja usledi nakon što se aukcija završi (npr. kupac ili prodavac zatraže dodatne podatke) ne može biti objavljena, niti prodavac ima opciju za to, samim tim ne postoji ni mogućnost da naš sistem tu napravi grešku. Dakle, ako vi odgovorite prodavcu na poruku o završetku aukcije, ta prepiska ne može da se objavi na aukciji. Ne postoji opcija za to.

Jedina prepiska koja može biti, od strane prodavca, objavljena na aukciji je ona gde kupac postavlja pitanja (pre završetka aukcije), preko opcije "Postavi pitanje" na samoj aukciji. Tada prodavac ima opciju da štiklira da se pitanja i odgovori objave, da bi i ostali učesnici aukcije imali te informacije o predmetu.

Na takve prepiske se odnosila prijava greške u ovoj temi, jer je jedino kod njih moglo da dođe do eventualnog sistemskog problema, kao i eventualne (nenamerne) aktivacije od strane prodavca, budući da je dizajn promenjen.

Zato sam i hteo da naglasim da smo prošli kroz apsolutno sve aukcije završene u tom periodu, a dodatno smo pretresli i proverili i samu opciju i kako radi na različitim browserima, uređajima itd. i sve funkcioniše kako treba u ovom trenutku.

I nama je veoma stalo do toga da svi učesnici budu bezbedni, posebno njihovi podaci i zbog toga se svi u timu vanredno trudimo oko toga, a održavamo i odličnu saradnju i sa kancelarijom Poverenika.

Samo da proverim da li sam dobro razumeo:
Kažeš nam da ono što se desilo, što je gibica prijavio i što ste svuda obrisali nije moguće jer ne postoji opcija za to? A to nešto je da se poruke između kupca i prodavca razmenjene nakon aukcije objave na dotičnoj aukciji
Je li tako?
 
Citiraj
  


Poruke u ovoj temi
RE: Novi način prikazivanja poruka - od serjoza - 26.08.2018 18:42

Skoči na forum:


Trenutno ovde: 1 Gost(a)