• Limundo Cafe je zvanični forum LimundoGrada
  • Limundo Cafe je namenjen svim Limundovcima
Ulaz pomoću Limundo naloga -> Ulaz Registracija


Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Smanjivanje provizije i kupovina kao uslov za prodaju
#10
Snikore,

Ok, pišem Pinkovac, ne Jungovac.
Zanemariću tvoje kvalifikacije mog lika i dela poput bezobrazan itd pa ću ti potanko objasniti:
Kada je neko nov na uhodanom forumu valja mu potražiti teme u kojima je pisano o onome što on namerava da piše. Recimo u tvom slučaju ključna reč je "Predlog" odnosno "Predlozi" ili "Provizija". Da si tako učinio našao bi teme u kojima si mogao da postaviš svoje predloge. Da je ovo neki uređen forum admini bi ti već skrenuli pažnju i prebacili ovo u odgovarajuću temu, ali nije. Zašto sam reagovao sada? Zato što ti je ovo ČETVRTA tema koja je nepotrebna odnosno koja već postoji na forumu pre tvog pojavljivanja, a ti pišeš u najvećem broju SAMO u svojim temama što ukazuje da te baš briga šta smo mi ovde radili i pričali godinama – ti teraš svoje i pre mene potop. Tako da si dobro prošao – obično reagujem već posle drugog, ili trećeg puta. Da li ti je sada jasnije zašto tvoje ponašanje kvalifikujem kao bahato i nepristojno?
Ne bih baš bio sklon da tvoj "izum" za Kupindo poredim sa izumom točka – možda grešim, ali ne verujem.
Ja ću kupiti ono što tražim tamo gde je proizvod kvalitetan i povoljna cena – svakako neću gledati da popunim kvotu na Kupindu.
Vidim po tvom kompenzacionom ekonomskom modelu Kupinda da ti ciljaš na to da Kupindo zadrži ISTI profit, ali da upotrebi više resursa i radnih sati – kompenzacijom više transakcija sa nižim provizijama. Moderna ekonomija ne funkcioiše tako već traži stalni rast profita uz optimizaciju odnosno smanjenje ulaganja i troškova i povećanje profita.
I dalje ne razumem zašto mora i jedno i drugo – osim ako nije kompenzacioni model koji je kao što rekoh - anahron.
A za bubicu – jedva čekam da se izdivanimo uživo.
 
Citiraj
  


Poruke u ovoj temi
RE: Smanjivanje provizije i kupovina kao uslov za prodaju - od serjoza - 10.10.2018 17:19

Skoči na forum:


Trenutno ovde: 1 Gost(a)