• Limundo Cafe je zvanični forum LimundoGrada
  • Limundo Cafe je namenjen svim Limundovcima
Ulaz pomoću Limundo naloga -> Ulaz Registracija


Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Smanjivanje provizije i kupovina kao uslov za prodaju
#22
У вези ове теме запажам 2 проблема:
1. На форуму генерално даноноћно борави укупно десетак особа које од сваког новог ко се понекад укључи очекују да изучи комплетан Форум и поштује сва неписана правила која је тих десетак (или мање) особа за себе успоставило пре него што било шта напише. То просечне потенцијалне корисника Форума, а тиме и Лимунда и Купинда одбија од учешћа у дискусијама. То доводи до сиромашења садржаја и идеја Форума. То што је неко свој текст пропустио да сврста у постојећу тему у коју староседеооци Форума сматрају да треба да буде сврстан није разлог да човек буде вређан. Чак и ако није идеално формулисао свој предлог, предлог је можда добар. Тако треба размишљати.

2. Мало је вероватно да би предлог особе која је отворила ову тему могао да буде прихваћен од стране Лимундо и Купиндо тима, али и особе које оспоравају тај предлог и право предлагача да предлаже су имале много предлога на овом Форуму који никад нису прихваћени. То није разлог да се претварају да не разумеју шта се предлаже. Треба да схвате да предлог уз можда малу модификацују може бити логичан и вредан разматрања, па ако се не прихвати ником ништа. Дакле предлог сам ја разумела овако:
Ако би се члановима који сем што продају на Купинду и Лимунду почну да купују на истим дала повољност да плаћају мању провизију за своју продају кад пређу праг одређеног износа плаћеног за предмете које они купују на тим сајтовима то би вероватно довело до повећања купопродаја на Купинду и Лимунду. Ако би продавци знали да ће им се смањити провизија за њихове продаје на Лимунду и Купинду ако и купују на Лимунду и Купинду они би, кад су већ ту, размотрили да неке предмете које ионако желе да купе, под истим или сличним условима радије купили на Лимунду и Купинду него другде јер од тога имају користи.
Ово је заправо одличан предлог јер Лимундо и Купиндо већ дуже време безуспешно покушавају да смисле шта да обећају супер купцима, тј особама које пуно купују на њиховим сајтовима. Ето, нека им понуди да повољније од других, који кажу: "једноставније ми је да купим у физичкој продавници" продају своје предмете на истим сајтовима где воле да купују.
Кад боље размислим идеја је фантастична и заиста заслужује посебну тему. Назвала бих је: Како да продавци постану и купци а купци да почну да продају. На опште задовољство!
 
Citiraj
  


Poruke u ovoj temi
RE: Smanjivanje provizije i kupovina kao uslov za prodaju - od prodavac-kupac - 12.10.2018 06:36

Skoči na forum:


Trenutno ovde: 1 Gost(a)