(24.01.2015 01:05)Vesic1 Piše: Po njegovim ocenama, vidi se da je sklon tome da ako ne postigne cenu koju je zamislio, nece da proda predmet, to je ok.
Takodje se i u oceni kod Vas vidi da Vam je trazio da uplatite dodatnu sumu, sto nikako ne bi smelo.
E sad, sta je tu tacno bilo, mi mozemo samo da nagadjamo, a meni sve lici da ste zbog manjka iskustva ''nastradali'' u ovoj situaciji da tako kazem, ako me razumete.
LT moze ponistiti ocenu cak i sada samo ako hoce, odnosno ako smatra da ste u pravu.
Skoro je bio primer da je clan imao negativnu zbog nejavljanja u vreme poplava. Meni je to bolo oci, i pisao sam LT-u i ponistena je.
Tako da ako zaista smatraju da ste u pravu, verujem da bi i sada ponistili ocenu.
Da slazem se sa Vama, "nastradao" jesam, platio danak neiskustvu... To mi je inace i bila prva kupovina i prva ocena, posle koje sam ubrzo kupio dzemper na moju opasku oko negativne prodavac je rekao ma cim sam procitao sta ti je napisao sve mi je jasno bilo o kakvom je liku rec i poslao dzemper ja platio i to je to.. Ja ni uzivo nisam sklon prevarama, pa tako nisam ni ovde, mojim postovima sam samo hteo ukazati na to da ako je vec LT "posrednik" u sporovima izmedju clanova da malo vise obrate paznju na ocigledne stvari i cinjenice potkrepljene dokazima, a da i sve moji predmeti su prodati uplatom na TR, i bez negativnih naravno...
(24.01.2015 01:16)Guti1 Piše: Trebali ste posle njegovog prvog pokušaja iznude dodatnog novca da prijavite L timu. Čini mi se da bi se sve drugačije završilo.
Jesam ga ja prijavio odmah te veceri, i bas sam i zeleo da podelim svoje iskustvo kako se zavrsilo... Da bar nisam kontaktirao LT pa da mi nije krivo.. I meni se cinilo da bi se drugacije zavrsilo, sta vise bio sam ubedjen da ce pravilnik i pravda pobediti, ali...