08.12.2014 21:45
husegawa, kao sto rece malocas da ne mrsimo vise o ovome se radi, zato hteo pitat za vase misljenje.
Reklamacija i odustajanje nije isto, o tome smo već pisali.
Ako je insistirao na reklamaciji, tj. roba nije onakva kakva je u opisu, ima pravo na reklamaciju.
Ako se ispostavilo da je sve u redu, ne može davati negativnu na osnovu nepostojeće
nesaobraznosti.
-Robu je dobio u opisu kakvom je opisana, to mi je i potvrdio porukom dva puta. naravno cuvam poruke.
Ako je pak posle tražio da predmet samo vrati takav kakav je (to je
to odustajanje, nije reklamacija) i to je uradio u roku od 14 dana od preuzimanja pošiljke,
tada ima pravo na to, s tim da plaća troškove povratne poštarine.
-nije hteo platiti troskove vec da ih podelimo, u celu pricu i tumacenje, verovatno je to razlog negativne. komentar (neispravno) a u stvari nije tako.
-Sa moje strane cim je obavljena kupoprodaja i javio da je sve ok, dobio pozitivnu.
Mene ovo zanima da li je pravilno postupljeno?
Reklamacija i odustajanje nije isto, o tome smo već pisali.
Ako je insistirao na reklamaciji, tj. roba nije onakva kakva je u opisu, ima pravo na reklamaciju.
Ako se ispostavilo da je sve u redu, ne može davati negativnu na osnovu nepostojeće
nesaobraznosti.
-Robu je dobio u opisu kakvom je opisana, to mi je i potvrdio porukom dva puta. naravno cuvam poruke.
Ako je pak posle tražio da predmet samo vrati takav kakav je (to je
to odustajanje, nije reklamacija) i to je uradio u roku od 14 dana od preuzimanja pošiljke,
tada ima pravo na to, s tim da plaća troškove povratne poštarine.
-nije hteo platiti troskove vec da ih podelimo, u celu pricu i tumacenje, verovatno je to razlog negativne. komentar (neispravno) a u stvari nije tako.
-Sa moje strane cim je obavljena kupoprodaja i javio da je sve ok, dobio pozitivnu.
Mene ovo zanima da li je pravilno postupljeno?