12.12.2014 01:13
(12.12.2014 01:02)dragnic1 Piše: Ima i zloupotrebe od strane Limunda,evo moj slucaj imam preko 700 pozitivnih i dobijem negativnu od clana koji je odustao jer je prosao rok za kupoprodju od 10 dana,prosto srusio mi aukciju.Dok je trajala aukcija nijedno pitanje nije postavio,po zavrsetku aukcije trazeci alibi da odustane poceo je da propituje,"od koga si nabavio aparat".u kojoj fabrici se sklapa ..itd.Kada sam se obratio limundu nisu hteli da obrisu negativnu ocenu i lazni komentar.kazu zamoli ga ako on hoce da ti obrise obrisacemo i mi.Znaci po ovome odmah po zavrsetku aukciji postavljajte glupa pitanja i onda prodavca ocenite negativno nemoze vam niko nista ,Samo iz razloga sto nisam rekao ko su mi dobavljaci i sto nisam zano u kojoj od preko 50 fabrika u celom svetu je taj aparat sklopljen,to sto je navedena zemlja porekla na aukciji i sto pise na aparatu to nema veze..
Na osnovu cega je dao negativnu ocenu nije mi bas najjasnije?
''Negativna ocena se dodeljuje prodavcu kada je:
- prodavac poslao predmet koji se ne nalazi u stanju opisanom na aukciji, a odbije da uvaži reklamaciju
- prodavac neopravdano odustao od saradnje
- prodavac odbio da obavi saradnju putem opcija koje su na aukciji navedene u poljima “Slanje paketa” i “Plaćanje” i do saradnje nije došlo
- prodavac dostavio podatke za uplatu koji se razlikuju od onih koje je Limundo prosledio nakon završene aukcije (drugo ime ili prezime, broj mobilnog telefona, broj tekućeg računa) zbog čega kupoprodaja nije realizovana''
Sta od ovih primera?
Nema tu mnogo propitivanja. Sta kupca zanima, neka pita pre zavrsetka aukcije.
Posle aukcije bi trebao da odabere nacin slanja i placanja i to je to.