29.02.2016 23:17
(29.02.2016 21:05)Gamebookers11 Piše: Postovani, zanima me misljenje i ostalih clanova a ne samo korisnicke sluzbe.
Prodao sam TV koji je stigao iz Nemacke, testirao sam ga ali nije bio ispravan. Samo je sijala crvena lampica i to je sve. Fizicki kad se pogleda nije imao ostecenja.
http://www.limundo.com/kupovina/Tehnika/...0/43985493
"Na prodaju televizor sa slike stigao iz Nemacke....testiran je ali nije ispravan. Jedino sto kad se ukljuci u struju sija lampica. ZA SVE OSTALO NE MOGU DA GARANTUJEM TAKO DA IDE OVAKO NEISPRAVAN BEZ PRAVA NA BILO KAKVU REKLAMACIJU. "
Limundovac koji ga je kupio nije bio zadovoljan jer je na tv-u pukao panel i zbog toga mi je dao negativnu ocenu. On 25 ocena od kojih 4 negativne i ja sa 1268 pozitivnih.
Limundo sluzba je na strani kupca i kaze kako on nije zadovoljan jer nisam naveo da je pukao panel. Kako ja da objasnim toj Ani koja radi u sluzbi da to ja nikako nisam mogao da znam niti to moze da se vidi dok se tv ne otvori.
Apsurdno, stanje je označeno kao neispravno, u tekstu je navedeno da je uređaj neispravan, i onda sledi reklamacija i negativna ocena zato što je uređaj neispravan. Nekad mislim da su ovo napravili ovako, samo da bi imali manje posla - kupac je zadovoljan, kupac nije zadovoljan, tako bi i moja keva mogla da bude korisnička podrška.
Tvoj slučaj je ko zna koji po redu, i samo ja sam im bar deset puta rekao da to tako ne valja, i nekada su ove situacije rešavane mnogo drugačije. Al to oduzima izgleda mnogo vremena, ovako je lakše, kupac je zadovoljan ili kupac nije zadovoljan.