12.12.2014 18:30
(Poslednja izmena: 12.12.2014 18:45 od sasacv68.
Razlog izmene:: mogucnost negativnog utiska
)
(12.12.2014 18:11)pezzys Piše:(12.12.2014 18:07)gevara Piše: Au, moja greška. :facepalm: Dobio sam batine tako da moram da povedem računa
Ko puno radi taj pomalo i greši :cool: gevara osveži se :kafa: i Go
Obzirom da je igra zabavnog karaktera (uz postovanje minimuma pravila), nadam se da su Limundovci saglasni da ne zamerimo gevari, koji je dosta doprineo da igra uopste nastane i zazivi, tako da :klanjam se:
Koliko sam ja video bobanexu nisu dodeljeni poeni za pogodak (ili su mozda i obrisani) :bravo:
tako da
Obzirom da je ˝otkriveno˝ koje Architect - najbolje je da gevara postavi sledeci zadatak ili mozda bas Architect !
(12.12.2014 18:02)Guti1 Piše: Kako je gosn' Gevara vec dodelio +2 Bobanex-u, a ovaj prekrsio jedno od pravila, narednog clana Cafe tima ce morati da predlozi neko od administratora.
Show must go on!
Predlazem svim Limundovcima da ubuduce, u clucaju neprimerenih komentara, komentara koji nisu u duhu igre ili nisu u skladu sa pravilima igre i pravilima Cafea, iskoriste mogucnost da dodele negativan utisak -1, ili mogucnost da obrisu pozitivan utisak koji su vec dodelili.