(10.02.2015 20:43)dealla Piše:(10.02.2015 20:11)bubili52 Piše: pa naravno dete da nije istinit, ...izvinite za ovo dete, ovo 52 u nick-u je moje godisgte tako da mislim da su svi ovde mladji do mene podosta...Poz iz Novog Sada:bravo: :klanjam se: :bravo: za dete veliko Hvala
Ja nisam podosta,samo dosta:)
Samo da znate na raznim temama ovde se došlo do zaključka da ako vam je čekirano plaćanje pouzećem morate svima da šaljete.
Bez obzira na naglašavanje u uslovima prodaje.To će vam potvrditi mnoooogo veći prodavci od mene.Ja samo prenosim njihova iskustva.
Ili da tu opciju ukinete,pa ako vam se neko javi pre licitiranja a procenite po ocenama da vredi promenite za tu aukciju...ili da svima šaljete
Svako dobro i pozdrav iz Beograda
:lol: dete :lol: hvala još jednom
(10.02.2015 20:52)bubili52 Piše:(10.02.2015 20:43)dealla Piše:(10.02.2015 20:11)bubili52 Piše: pa naravno dete da nije istinit, ...izvinite za ovo dete, ovo 52 u nick-u je moje godisgte tako da mislim da su svi ovde mladji do mene podosta...Poz iz Novog Sada:bravo: :klanjam se: :bravo: za dete veliko Hvala
Ja nisam podosta,samo dosta:)
Samo da znate na raznim temama ovde se došlo do zaključka da ako vam je čekirano plaćanje pouzećem morate svima da šaljete.
Bez obzira na naglašavanje u uslovima prodaje.To će vam potvrditi mnoooogo veći prodavci od mene.Ja samo prenosim njihova iskustva.
Ili da tu opciju ukinete,pa ako vam se neko javi pre licitiranja a procenite po ocenama da vredi promenite za tu aukciju...ili da svima šaljete
Svako dobro i pozdrav iz Beograda
:lol: dete :lol: hvala još jednom
Nema na cemu...vec sam naucila da sam najstarija gde god da se pojavim!..a u svima koji su mladji vidim kao svoju decu...evo, sad ne znam gde da nadjem i ja ove smjalice da uturim ovde..snacicu se valjda zaneki dan pa da kafenisemo po forumu, jos nisam za penzionerske zabave... :)