10.02.2015 21:15
(10.02.2015 20:11)bubili52 Piše: pa naravno dete da nije istinit, Limundo mora imatiu vidu da nema te prepiske, zato se i ljutim a ovo zaista nije na mestu..znaci, nije me pitao pre licitacije a ni posle, meni u opciji jasno stoji kako je sa clanovima sa negativnim ocenama i po tome ta opcija se onda moze ukinuti jer nema svrhe sta napisem ja tu kao prodavac...izvinite za ovo dete, ovo 52 u nick-u je moje godisgte tako da mislim da su svi ovde mladji do mene podosta...Poz iz Novog Sada
Uvek sačuvajte svu prepisku vezanu za aukciju da bi mogli da je u ovakvim slučajevima prosledite Limundu da ne bude "ja sam rekao, ON je rekao". Iz ocene se već vidi da ili komunikacija nije postojala ili je on komunicirao sa nekim drugim a ne sa vama. Znači sve Limundo poruke u tekst fajl i pošaljite kao atačment uz svoju žalbu.
Ako vam je bilo obeleženo polje "slanje pouzećem" onda vam to u ovom slučaju neće baš mnogo značiti. Morate poslati pouzećem bez obzira na kupčeve ocene. Ono što napišete u "uslovi prodaje" ne može biti u suprotnosti sa "opcijama plaćanja" niti sa pravilnikom u bilo kom delu. Znači nemojte davati opciju pouzeće na svojim aukcijama a posle aukcije ako procenite da nema rizika onda šaljite kako se dogovorite sa kupcem.