26.08.2015 14:59
(Poslednja izmena: 26.08.2015 15:01 od sasacv68.
Razlog izmene:: slovna greska
)
(26.08.2015 12:49)sharenko Piše:(26.08.2015 11:22)sasacv68 Piše:(26.08.2015 08:40)BitterLemon Piše: Све више сам убеђен да Лимундо ради то, парице од провизије за покретање капљу и све друго није битно. Вредни Лимундо војници.
Htedoh jos juce da podsetim na ovo tvoje zapazanje... i meni sve vise lici na tako nesto ... nikakav demanti nije bio !
Ma kakvi vojnici - citava vojska.
Ja lično mislim d je ovo prejaka reč
sitan je to novac da se poljulja ugled i rejting na E tržištu
Ima Limundo veliki priliv od reklama, provizija na kupindu gde su procenti srceparajući , oglasnog prostora tako da mu tih par hiljada baš ništa ne znači
I ja sam isprva smatrao da je mozda prejaka rec ... ali
Zasto Limundo ne demantuje tu tezu ? I zasto pre svega ne prihvati neki od iznetih predloga - npr. da se ogranici broj aukcija na kojima se moze nuditi novi clan ? Meni ovako deluje kao da nista ne preduzimaju.
Ovako mi deluje, da im (cini mi se bar) godi ovakva situacija ... ˝clanu je onemogucena kupoprodaja do ispravke ocena˝, a 99% njih ipak na kraju bude suspendovano (odnosi se na clanove koji su vec ranije pomenuti) - lako je edukovati clanove preko tudjih ledja.
Pa sa ovim poslednjim clanom, te je suspndovan, te je Limundovac - te ne moze trgovati ?!
Zasto mu u statusu ne pise da mu je onemogucena kupoprodaja ? Bilo je odgovora LT da tako nesto pise u statusu clana ?!
A da je sitan novac, nisam bas siguran da je tako - ovi negativci sto se postuju ovde su samo delic clanova, koje primete aktivnije kafedzije - ko zna koliko ih ima jos ?! Koliko je pojedinacnih slucajeva kojima su upropascene aukcije, a ne zalaze u Cafe i ne ˝prijavljuju˝ slucaj ?! Koliko Limundovaca nema pojma da se vise ne refundiraju troskovi pokretanja aukcije, pa i ne obracaju paznju, misle dali su negativnu, stvar resena ...
(koliko sam skontao i ti sharenko nisi to znao do pre neki dan ?! iako si iskusan clan, a i ovde se povremeno informises !)