(26.02.2015 19:51)sasacv68 Piše: Mozda je to najbolje resenje ... jer od otvarnja teme i molbe da daju preporuku za najprikladniji browser za Limundo.com - jos ne vidoh odgovor.
Mozda jos nije izmisljen taj browser :hmm:
Pa mozda je bolje pitanje u cemu oni najvise testiraju. Onda taj browser. Ne znam da li bas mogu sve da ih testiraju u svim detaljima.
(26.02.2015 20:06)Slooba Piše: Ne znam da li je ovome ovde mesto ali govori o tome da je pojedinim ljudima Limundo mesto za besplatnu zabavu i sprdnju.A sve to od kad je ragistracija na Limundo toliko pojednostavljena da sada može i maloletno dete da se ragistruje bez ikakvih problama.Nedavno sam pomago oko pravljnja jednog naloga i nisam mogo da verujem koliko je to lako.Nema lične karte,jmbg.Ništa.Samo jedan telefonski broj i to je to.I onda se čovek registruje izlicitira pa onda kaže da neće da kupi jer mu je skupo.Onda postavi aukciju:
http://www.limundo.com/kupovina/Mobilni-...ListuZelja
Verovatno je sliku skinuo negde na netu.Kad mu Limundo blokira nalog on napravi drugi na drugi broj telefona i idemo dalje.Gde su sad sve one stvari koje sam ja morao da uradim kad sam se registrovao.Samo na aktivaciju naloga sam čekao dva dana.
Ima toga u vise tema u Kafeu, od ozbiljnih do zabavnih. Ne znam gde spada udavaca :)