(12.07.2015 21:38)BitterLemon Piše: Имаш 3 члана овде који су потврдили то писање и чак учествовали у расправи, то би требало да буде довољно. Нисам рад да тражим цитате и лутам по темама да бих теби уштедео време, потражи сам по темама. С обзиром да је Весић прозван и да сви знамо да то ствара Калимеро ефекат код њега можда ти он удовољи и потражи. ;)
Клерик, Весић и ја учествовали смо у тим расправама, цитирали им Закон и чак смо поставили линк са сајта Министарства где се јасно наводи да ЗЗП не важи за трговину између физичких лица.
Ти нам сад веруј или не, твоје је да оцениш.
3 člana, dva svedioka - to mi ne igra u sporu sa kupcem pred LT - to i sam znaš, zar ne? ;)
(12.07.2015 21:38)LiMuBaj Piše: pa bili su citati i linkovi ali sad pise malo drugacije
i to skroz kotradiktorno pise
Kupac je lično došao i video predmet, ali nije ga kupio
Prilikom ličnog preuzimanja kupac ima pravo da odustane od kupovine ukoliko predmet nije u stanju koje je bilo opisano na aukciji.
Ukoliko je sa predmetom sve u redu i kupac je ipak odbio da ga plati i preuzme, prodavac zadržava pravo da kupca oceni negativnom ocenom, kako bi mu bio refundiran novac koji je naplaćen za prodaju tog predmeta.
ali ako se kupac i prodavac spore jel je predmet u opisanom stanju ili nije
onda
Limundo tim u ovom slučaju, kao što ste primetili, nema mogućnost da utvrdi ko ne govori istinu. U tom slučaju bi verovatno negativna ocena ostala i prodavcu i kupcu.
https://limundo.zendesk.com/hc/sr/articl...e-ga-kupio
Ovo je već nešto. :)
"Ukoliko je sa predmetom sve u redu i kupac je ipak odbio da ga plati i preuzme, prodavac zadržava pravo da kupca oceni negativnom ocenom, kako bi mu bio refundiran novac koji je naplaćen za prodaju tog predmeta." Ja bih ovde stavio uzvičnik. Dosta mazohizma! :cool: