• Limundo Cafe je zvanični forum LimundoGrada
  • Limundo Cafe je namenjen svim Limundovcima
Ulaz pomoću Limundo naloga -> Ulaz Registracija


Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Potrebni kuriri za dostavu paketa - Oglas
#1
- trazi se preko 2000 ljudi za part time (povremeni) posao kurira za dostavu paketa !

Dragi limundovci,
cesto se pojedinci zale ovde u Cafe-u, na kurirske sluzbe vezano za kvalitet usluga,cenu i slicno, pa evo prilike da i sami preduzmete nesto povodom toga - i eventualno usput nesto i zaradite. - Mozda je neko u prilici da se ukljuci.

Oglas je objavljen na sajtu Lako do posla, a ja ga samo prenosim i samim tim nemam nikakve veze sa sadrzajem oglasa i nacinom funkcionisanja sistema - niti vam ja licno mogu dati dodatne informacije (tako da nema svrhe da me bilo ko kontaktira porukama vezano za oglas)

Kompletan oglas je dat na sledecem linku: http://www.lakodoposla.com/vruci-poslovi...35629.html

Prenosim, najbitnije, kako to sistem funkcionise:

EzyCourier je aplikacija za telefone koja povezuje ljude koji šalju pisma, pakete i prtljage sa kuririma koji su zainteresovani da to prevezu od tacke A do tačke B i da zaradjuju.

Kao kurir, zarađujete onoliko koliko želite da radite, možete da radite i 1h nedeljno ili 80h nedeljno, Vi odlučujete koliko posla možete da preuzmete i koliko da zaradite.
U međuvremenu, možete da skinete aplikaciju za slanje pisama, paketa i prtljaga (onu sa crvenom pozadinom) i testirate kako sistem funkcioniše.

Preuzmite ezyCourier Partner App sa Google Play-a ili Apple Store-a na sledećim linkovima:
Google Play: https://play.google.com/store/apps/devel...EZY+PLANET
Apple Store: https://itunes.apple.com/us/artist/ezypl...d954989143

Kada pošiljalac postavi da šalje paket iz tačke A u tačku B, i vreme kada mu odgovara da se pokupi paket. Sistem mu nakon toga izračuna cenu (cene će biti prilagođene srpskom tržištu do 15. juna)

Vi, kao kurir, među desetinama i stotinama aktivnih pošiljki birate one koje su u vašoj blizini, i koje vam se isplate finansijski, možda one koje su Vam usput. Možete na destinaciji npr. Beograd-Novi Sad da pokupite i deset pošiljki koje su Vam usput i zaradite i nekoliko hiljada dinara, sve je na Vama.

Kada izaberete pošiljke koje Vam se uklapaju u Vašu rutu pamo kliknete "Prihvatam", pošiljalac Vam odobri, dobijate četverocifreni kod radi konfirmacije, a dobijate međusobno brojeve telefona da se dogovorite oko vremena preuzimanja.
Kada preuzmete pošiljku, pošiljalac Vam daje keš.
Vi to isporučujete na željenu lokaciju.

Na kraju oni koji su slali pošiljke ocenju Vas. To je važno da bi se gradilo poverenje, bolje ocene za kurire znače i više posla.

Kuriri jednom mesečno uplaćuju procenat predstavništvu kompanije EzyPlanet u Srbiji u iznosu od 20% prihoda. Do 1. septembra 2015. ova naknada od 20% se neće naplaćivati, u tom periodu 100% prihoda zadržavaju kuriri.

Posebnu pažnju posvećujemo bezbednosti pošiljki, o tome će svi kuriri biti detaljno upoznati tokom razgovora sa našim administratorima.

Jos jednom napominjem sve dodatne informacije mozete saznati na:
http://www.lakodoposla.com/vruci-poslovi...35629.html
www.ezycourier.com
Koja je vasa DUZiNA GAZiSTA? By sasacv68
 
Citiraj
  


Poruke u ovoj temi
Potrebni kuriri za dostavu paketa - Oglas - od sasacv68 - 06.05.2015 15:41

Skoči na forum:


Trenutno ovde: 2 Gost(a)