28.01.2015 14:13
(22.11.2014 16:07)Vesic1 Piše: E pa meni sada stvarno nije jasno. Ja sam imao situaciju, slicnu. Prodao sam telefon za koji sam naveo da je ekran los(pojavljivale su se neke linije), i oznacio kao neispravan. Kupac je to uzeo za neku bagatelu, i pitao me da vrati. Pitao sam da navede razlog, rekao je da telefon ne moze da se koristi. Pa logicno da ne moze, naveo sam vec to. Cak sam i napisao da mora da se ulozi da bi bio normalnog stanja.
Kontaktirao sam LT, koji su mi odgovorili sledece '' Vidi se da je kupac nezadovoljan, morate prihvatiti reklamaciju ''.
Ne, ne moras uopste prihvatiti reklamaciju niti si trebao, jer nisi ti nista slagao, obmanuo, doveo u zabludu kupca, sve si jasno opisao stanje i cak stavio pod nesipravno, prema tome kakva crna reklamacija? Ko li sve odgovara u LT, to je tragikomicno... Imao sam jedan slucaj oglasio sam dzemper dobio ga na poklon (neka zelena boja) nije ni obucen bio zato i stavio na aukciju, ali naravno nije ni nov i kao takav je isao kao polovan/koriscen, i lik se onda meni javlja kad primio dzemper sa primedbom da reklamira dzemper, jer nije nov i da je on prevaren jer je mislio da je nov? I dao mi negativnu ja se zalio i ponistili su, naravno da o reklamaciji nisam ni zeleo da polemisem, ni sa njim ni sa LT, jer ako cemo se drzati pravila drzacemo se svi, pa i LT koji ih je doneo...