(29.01.2015 00:37)Ssvettlana Piše: misko84, moram da pitam: npr. imate telefon, nov, samo mu je pukao ekran, stavili biste u neispravno, bez opisa mane? i dođe do 511 dinara, jer ljudi misle da je neispravan skroz, pa ako ga ne poprave preboleće 500 dinara. Ili biste napisali da je samo polomljen ekran i dobili par hiljada dinara ili više?Pa napisao bih kako jeste, dakle polomljen ekran, pukao kako god, i naravno stavio u neipspravno ili je pak on po vama ispravan telefon, samo malo polupan?
Ne znam kako biste Vi utvrdili da li je malo neispravan ili potpuno neispravan, tipa ma to je samo displej, radi sve ostalo, i moze da ide pod opciju ispravan?
Dakle napisao bih polomljen ekran stavljen pod neispravno pa koliko dodje cena dodje ili stavim na kupindo koliko mislim, da vredi i ko je onda tu doveden u zabludu?
@BitterLemon
Samim tim sto si licitirao na aukciji koja je oznacena jasno u opcijama kao neispravno ti dakle licitiras neispravnu stvar, a to sto ti ocekujes da ti neko sve proveri odnese do servisa?
To tesko da ces dobiti, ne ovde nego bilo gde u svetu i da se pozivas na zabludu gde je jasno naglaseno u kom je stanju predmet, dakle nema tu malo neispravno, mnogo neispravno ima samo jedno, a to je neispravno i nedeljivo nema sredine kao opcija...
Za moj ugled i ocene ti ne brini kao i prodaju komentari mojih ocena sve govore o meni, i prouci malo internet bonton oko pisanja...
I ako te pogadja kostruktivna diskusija, onda imas problem, a to da li sam u pravu ili ne,
to je tvoje licno misljenje i stav mozes se sloziti a i ne moras, a ja imam svoje koje bi ako se pozivas na neku evropu trebao da postujes,
a o tebi govori dosta koliko postujes tudja misljenja ili ne..