13.04.2015 21:51
(13.04.2015 16:49)fiorellino Piše: @BitterLemon
Molim Vas da kada naiđete na nalog koji ima 20-30 negativnih pošaljete samo korisničko ime naloga putem kontakt strane, proverićemo ga.
Ne postoji uopšten odgovor koji važi za sve, jer je svaki nalog suštinski jedinstven, kao i ocene koje je član dobio.
Evo članica je pre par minuta ostavila ovaj link http://www.limundo.com/Clan/lepacaki/Negativne u jednoj drugoj temi. Osoba ima 23 negativne iz istog razloga, koliko sutra može da licitira na nekoj licitaciji gde su uključene dodatne opcije, da je upropasti i vi ćete reći "žao nam je što zbog vaše situacije ..." kao da vi nemate nikakvu odgovornost što takva osoba i dalje ima nalog sa kog može da nekome nanosi štetu. Doduše možda grešim, možda ja imam pravo da joj ukinem nalog bez vas pa sam onda stvarno sam kriv za štetu koju imam ako odustane od kupovine. Morate se odlučiti ili uzimate novac za uslugu koju ste pošteno zaradili ili vraćate sav novac za takve aukcije i onda slobodno pričajte o 650000 članova. Mada, da sam na vašem mestu, ja se sa ovakvim članom ne bi hvalio.
UBR Ništa lično, ovo je na adresu onih koji donose odluke a ne na vašu.