05.08.2015 11:24
Једва сам прочитао цео текст који си написао, видео сам део о писмености(који ме је насмејао, писмени знају због чега) и део у коме говориш да ниси потписао никакав уговор и још се позиваш на закон, али стварно не знам који закон јер ови наши у Србији признају уговор потписан на даљину(то је оно кад штиклираш да се слажеш са условима), био би ред да их прочиташ пре него што се позиваш на исте.
Дакле, да резимирамо, и то само чињенице:
- УГОВОР ПОСТОЈИ
- сви смо га потписали приликом приступа сајту
Што се аналогије ђак-наставник тиче(и ово ме је насмејало, писмени знају због чега), не могу да верујем да си употребио баш њу, али кад већ јеси ти ниси био власник школе и ниси ти одређивао наставни план и прописивао уредбе и обавезе наставника и ђака, то прописује Влада Србије, то јест Министарство просвете, и ти се као ђак ништа ту ниси питао, као што се и овде не питаш већ мораш да послујеш по правилима сајта, јер си сам пристао на то.
Дакле, да резимирамо, и то само чињенице:
- УГОВОР ПОСТОЈИ
- сви смо га потписали приликом приступа сајту
Што се аналогије ђак-наставник тиче(и ово ме је насмејало, писмени знају због чега), не могу да верујем да си употребио баш њу, али кад већ јеси ти ниси био власник школе и ниси ти одређивао наставни план и прописивао уредбе и обавезе наставника и ђака, то прописује Влада Србије, то јест Министарство просвете, и ти се као ђак ништа ту ниси питао, као што се и овде не питаш већ мораш да послујеш по правилима сајта, јер си сам пристао на то.