Pa od kada to pise i na osnovu cega su dodelili ocene 30 dana unazad? Uslovi koji su vazili u trenutku mog pristupa Limundu su ono na sta sam ja pristao. Ajde mi kazite grde se to "ugovor" moze promeniti jednostrano bez pristanka druge strane ili neke od ugovornih strana?
Ajde ne slihtajte se vise Limundu, znaju se oni odbraniti i sami... koliko drvenih advokata ima ovde, ko bi rekoa... kao sekta da ste
Pa vidis da sam ti ja citiraop deo ugovora, a ti meni uputsto za upotrebu jaoooooo Hahahahah
Pravna drzava... sada i uputstvo za upotrebu ima pravnu valjanost kao ugovor :)
Ajde ne slihtajte se vise Limundu, znaju se oni odbraniti i sami... koliko drvenih advokata ima ovde, ko bi rekoa... kao sekta da ste
(05.08.2015 22:43)serjoza Piše:(05.08.2015 22:28)sasacv68 Piše:(05.08.2015 16:05)NikolicaD Piše: Procitaj ceo ugovor da bi shvatio o cemu se radi i koja su prava... i gde u "Ugovoru" ili na bilo kom mestu stoji da Limundo moze protivu pravno primenjivati neku odluku retroaktivno ili doneti odluku u moje ime? Gde je u ugovoru definisano ocenjivanje i pravo na ocenjivanje i moje ime?
http://www.limundo.com/fajlovi/Uslovi_ko...Koriscenja
Ovo su uslovi koriscenja ako se ne varam
Ovo je deo o ocenjivanju:
Citat:16. SISTEM OCENJIVANJA
Sistemom ocenjivanja članovi na Limundo.com i Kupindo.com platformama ocenjuju
kupoprodajni proces, da li je u skladu sa Uslovima korišćenja i Uputstvom za korišćenje
Limunda i Kupinda.
Sva pravila i rokovi u vezi sa ocenjivanjem, data su u Uputstvima za korišćenje Limunda i
Kupinda.
Cak su i oni definisali EKSPLICITNO da ČLANOVI vrse ocenjivanje... gde u usklovima koriscenja stoji da oni mogu dati ocenu u moje ime?
Evo gde stoji - odnosno jasno pise:
a evo i kompletno Uputstvo za koriscenje Limunda - predpodstavljam da niste natrcali na ovaj dokument ?!
Saša, nemoj ti da se trošiš na ovo - ovo ti je klasičan primer sindroma homo balkanikus pola/pola vulgaris. Prava prihvatam (mada se i niiiste baš pretrgli...), a obaveze... nisam ništa potpisao :pravi se lud: - Ustav, Ustaaav!!.
Pa vidis da sam ti ja citiraop deo ugovora, a ti meni uputsto za upotrebu jaoooooo Hahahahah
Pravna drzava... sada i uputstvo za upotrebu ima pravnu valjanost kao ugovor :)