• Limundo Cafe je zvanični forum LimundoGrada
  • Limundo Cafe je namenjen svim Limundovcima
Ulaz pomoću Limundo naloga -> Ulaz Registracija


Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
lazni opis predmeta, nasminkane fotke - kupio ga i sta sad?
#35
Kao što reče kolega iz jednog predhodnog posta ovo je moje mišljenje i gledanje stvari pri ličnom preuzimanju. Uglavnom se lično preuzima ako je nešto veoma kabasto ili kad kupac hoće da se uveri u stanje predmeta koji je kupio.
Kod umetničkih stvari, kolekcionarstva, ukrasnih predmeta i sl. kupac može da ne preuzme predmet ako nije u stanju u kojem je opisan i tu nema ljutnje. Jedina kasnija reklamacija može da bude ako je naknadno utvrdio da je u pitanju plagijat ili neodgovarajuće poreklo ili vreme nastanka predmeta a prodavac je u aukciji potvrdio originalnost.
Ako nisu ispunjeni ti uslovi nema nikakve reklamacije. To što neko misli da je napravio dobar posao a posle ustanovi da nije....nije razlog za reklamaciju.

Kod tehničkih stvari je situacija još jednostavnija, vizuelan pregled pa proba....video si, probao si...jel to to....zdravo doviđenja. Ne postoji uređaj ili alat koji ne može da se uništi za par minuta ili sati i jedino ako se utvrdi da je postojao skriveni kvar ili da je postojala neispravnost koja nije mogla odmah da se primeti ima reklamacije.

Svaki pošteni prodavac će prihvatiti peklamaciju ali niko ne želi da ga neko pravi budalom. Možete biti nezadovoljni kupovinom, predmetom ili ponašanjem prodavca i to treba lepo opisati a ne vređati i stavljti pogrdne reči.

@wujaymarkoff
kad je neko zatečen, zbunjen i uplašen on je uvek takav a po načinu na koji je ispričana priča o dvogledu i na hajku koju je pokrenuo kao i na komentar uz negativnu koju je dao ne liči mi na nekog takvog....

Što se tiče vašeg primera sa telefonom nije bilo lično preuzimanje tako da nema veze sa ovom temom...
 
Citiraj
  


Poruke u ovoj temi
RE: lazni opis predmeta, nasminkane fotke - kupio ga i sta sad? - od 999 - 22.08.2015 19:29

Skoči na forum:


Trenutno ovde: 3 Gost(a)