17.12.2015 14:19
Da li je uobičajena praksa da Limundo tim šalje preporuke da se ne sarađuje sa suspendovanim članom? Imao sam dosta čudnu situaciju. Pre neki dan sam izlicitirao par predmeta kod jednog prodavca, dogovorio se o slanju i sve je delovalo u redu. Sledećeg dana stiže mi od Limundo tima obaveštenje da je prodavac izbačen sa sajta i upozorenje da sa njim ne treba da sarađujem. Odmah kontaktiram Limundo tim, pitam o čemu se radi. Dobijem odgovor da ne mogu da daju informacije o tome zašto je neko suspendovan, i još jednom upozorenje da ne sarađujem sa dotičnim prodavcem. Ponovo kontaktiram Limundo tim, kažem im da je paket već na putu. Na to nisam dobio nikakav odgovor.
U tom trenutku nisam znao šta da radim, da li uopšte da preuzimam paket. Na kraju, ipak sam rizikovao, platio i preuzeo. Rezultat: sve u redu, licitirani predmeti svi na broju.
Zaista ne razumem šta je u pitanju. Možda je prodavac iz nekog razloga opravdano suspendovan, ali ponašanje Limundo tima je u najmanju ruku zbunjujuće.
U tom trenutku nisam znao šta da radim, da li uopšte da preuzimam paket. Na kraju, ipak sam rizikovao, platio i preuzeo. Rezultat: sve u redu, licitirani predmeti svi na broju.
Zaista ne razumem šta je u pitanju. Možda je prodavac iz nekog razloga opravdano suspendovan, ali ponašanje Limundo tima je u najmanju ruku zbunjujuće.