• Limundo Cafe je zvanični forum LimundoGrada
  • Limundo Cafe je namenjen svim Limundovcima
Ulaz pomoću Limundo naloga -> Ulaz Registracija


Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Besplatna dostava -- uslovi?
#6
Ne moze se uslovljavati besplatna dostava izborom nacina slanja , svojevremeno sam dobio takvo tumacenje LT. Dakle morala bi biti besplatna dostava svim ponudjenim nacinima isporuke. 
Ja sam to resio tako sto za knjige i casopise nudim samo Postu, kao (najjeftiniju) opciju slanja.

Obzirom da u ponudi imam razlicite predmete koji se ne mogu uvek slati na isti nacin (npr. knjiga - preporucenom tiskovinom, eventualno pismom, a auspuh - paket ili postexpress, odnosno ne moze nikako pismom), a moze se desiti da jedan kupac kupi predmete iz "razlicitih kategorija", ja sam u opisu dodao napomenu za besplatno slanje:

BESPLATNO SLANJE (besplatna dostava) podrazumeva da nemate dodatne troskove, oko slanja takvog predmeta. 
Ukoliko kupujete vise predmeta, molim da obratite paznju na ponudjene nacine slanja, jer postoji mogucnost da se predmeti ne mogu poslati u istoj posiljci.

Time sam zeleo da napomenem kupcu predmeta (sa besplatnom dostavom), da mu uz taj predmet, kao besplatnu dostavu ne mogu poslati i neki drugi predmet za koji bi trebalo da plati troskove dostave i obrnuto, ukoliko se ne saglasi, da prihvata eventualno vece troskove dostave, zbog uvecanja mase posiljke, za masu predmeta sa besplatnom dostavom.
Dakle, ukoliko bi kupac kupio neki predmet (300g) za koji je predvidjeno slanje npr.  postexpresom i za koji bi trebao da plati postarinu 150.00, ja mu ne bih poslao uz taj predmet i knjigu (+400g) sa besplatnom dostavom, jer bi to uvecalo postarinu na 240.00 - bez izricite njegove saglasnosti. Predpodstavljam da je to i logicno, no vise volim kad je i to precizirano.
Koja je vasa DUZiNA GAZiSTA? By sasacv68
 
Citiraj
  


Poruke u ovoj temi
Besplatna dostava -- uslovi? - od Hieronimo - 28.11.2015 03:56
RE: Besplatna dostava -- uslovi? - od sasacv68 - 28.11.2015 13:56

Skoči na forum:


Trenutno ovde: 1 Gost(a)