• Limundo Cafe je zvanični forum LimundoGrada
  • Limundo Cafe je namenjen svim Limundovcima
Ulaz pomoću Limundo naloga -> Ulaz Registracija


Ocena teme:
  • 1 Glasova - 5 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Reklame na sajtu i posledice
#25
(18.11.2017 20:27)serjoza Piše:
(18.11.2017 20:21)LiMuBaj Piše:
(18.11.2017 20:13)prodavac-kupac Piše: Страница губи сваки смисао ако је главни садржај по величини и положају на страници реклама, а не оно што треба. Људи долазе на страницу да би видели артикле за продају на Купинду па узгред могу да запазе и рекламу која је на дискретном месту и у разумној количини. Странице на којима је главни садржај реклама нико неће посећивати. Не бих кликнула на вест из тако агресивно постављене рекламе макар да је у њој нешто што ме занима највише на свету.

pa ako koristite pc instalirajte Ublock origin

pomoću njega je moguće ukloniti sve reklame sa ekrana , ja sam tako uradio Smile

Aman, zaman, božji čoveče, - nije poenta što TIII znaš, TIII, umeš. Poenta je da KUPCA koji se ne zamajava programiranjem iritiraju, zbunjuju i generalno odbijaju ova sranja preko pola strane MEĐU mojim i tvojim predmetima. To je pacersko, alavo i bezobrazno korišćenje klijenata - prodavaca za prodaju reklamatorima. Znam da se ne kaže reklamatorima.  Angry
Samo da se pojavi konkurencija, samo da se pojavi konkurencija...   Angry

Није разумно да било ко ко нешто продаје на Купинду инсталира нешто што ће само њему да уклони рекламе или било шта. Ако постављаш нешто на Купиндо корисно је и неизбежно потребно да знаш како потенцијални купци виде то што ти постављаш те да с тим у вези постављаш садржај тако да купцима изгледа занимљив, за читање привлачан и рецимо на страници распоређен тако како ти желиш. Купиндо реченим рекламама уништава твој напор да ти страница изгледа привлачно, а програми који само теби укидају рекламе онемогућује те да то приметиш и прилагодиш се непријатној промени.
 
Citiraj
  


Poruke u ovoj temi
RE: Reklame na sajtu i posledice - od prodavac-kupac - 19.11.2017 05:36

Skoči na forum:


Trenutno ovde: 1 Gost(a)