• Limundo Cafe je zvanični forum LimundoGrada
  • Limundo Cafe je namenjen svim Limundovcima
Ulaz pomoću Limundo naloga -> Ulaz Registracija


Ocena teme:
  • 1 Glasova - 5 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Reklame na sajtu i posledice
#32
ЈОШ РЕКЛАМА! ИМА МЕСТА! ЈОШ ИМА И ПО НЕКОЛИКО ПРЕДМЕТА НА ЗА ПРОДАЈУ НА СВАКОЈ СТРАНИ.

Имала сам неколико лепих идеја за побољшање рада кафеа, а тиме и Лимунда и Купинда које сам намеравала да изложим овде, волонтерски наравно. Прошла ме је свака воља за било какву сарадњу кад сам кликнувши на претрагу за своје предмете на Купинду (предмети продавца продавац-купац и потом на категорију књиге) , са ужасом установила да сада та страница сем што НА ЦЕНТРАЛНОМ, СРЕДИШЊЕМ месту странице има трећину странице попуњену рекламом за сајт са вестима, садржи и шестину странице крупно насловљену НАЈТРАЖЕНИЈЕ КЊИГЕ ИЗ ОВЕ ОБЛАСТИ (никакву област у претрази нисам кликнула сем књиге продавца продавац-купац) КОЈА ЈЕ ПОЗИЦИОНИРАНА НА ВРХУ СТРАНИЦЕ. Прво што купац који тражи моје књиге претрагом види у њој су слике књига које нити су претрагом тражене нити су моје, а нису одвојене од мојих предмета да се види да нису моји него да су реклама. Притом, ако је веровати генијалцу који је ову концепцију осмислио најтраженија књига у овој категорији (којој категорији?) је школски атлас књижаре Делфи?!?. ФУЈ!!!

Пошто ја као и сваки продавац-купац имам обичај да остављам линкове ка својим предметима одређене врсте ради унапређења СВОЈЕ продаје, а сада ови линкови више не воде до мојих предмета и понеке рекламе него искључиво до рекламе Делфи књижаре и осталих плаћених реклама које се лажно представљају као моји предмети, то обавештавам Лимундо и Купиндо тим да у својим лицитацијама и представљању својих предмета на Купинду ни на било којим другим местима нећу више остављати линкове ка својим предметима, јер од тога немам више никакве користи него само штету. Свесна сам да се они због тога неће засикирати превише, али свеједно.
.
Обавештавам Делфи књижаре да је срамота да иако су највећи ланац књига у земљи немају довољно сопственог угледа у продаји књига, него морају да приграбе и ово мало мог који сам стекла продавши неколико књига на Лимунду и Купинду.

С обзиром на овакав развој догађаја једина сарадња на обогаћењу садржаја Лимундо кафеа коју ја евентуално могу да понудим је покретање корисне теме ШТРАЈК ПРОДАВАЦА И КУПАЦА НА ЛИМУНДУ И КУПИНДУ!
 
Citiraj
  


Poruke u ovoj temi
RE: Reklame na sajtu i posledice - od prodavac-kupac - 21.11.2017 05:44

Skoči na forum:


Trenutno ovde: 3 Gost(a)