• Limundo Cafe je zvanični forum LimundoGrada
  • Limundo Cafe je namenjen svim Limundovcima
Ulaz pomoću Limundo naloga -> Ulaz Registracija


Ocena teme:
  • 1 Glasova - 5 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Funkcionisanje Cafe-a - pitanja, odgovori, kritike...
Komentari iz Ideje i predlozi prebačeni u ovu temu, pošto se odnose na cenzuru.
Mislim i da je ok da pojasnim što je tema o veštačkom nuđenju zaključana.

Prvo - u pravilinku Cafea je navedeno da se neregularne aukcije prijavljuju preko Prijavi aukciju ili preko Kontakt strane.
Drugo - članovi su opominjani preko PM da ne prijavljuju veštačko nuđenje u temi. Neki članovi su i banovani na određeni broj dana zbog toga. Sllične teme su brisane iz istog razloga. U samoj temi sam više puta napisala da se to ne radi. Ako napišem molbu da se ne pišu prijave o veštačkom u temi, i to po deseti put sigurno, a dva komentara ispod bude upravo prijava veštačkog nuđenja, jedino što mi preostaje jeste da zatvorim temu. Ovaj put na određeno.

Mislim da je možda i najbitnije da pojasnim što je tako.
Preko 70% prijava veštačkog nuđenja (regularnim putem, preko prijavi aukciju ili preko Kontakt strane) su nevalidne prijave. U samoj temi se dešavalo da ne obrišemo neki komentar, ispod se ogradi diskusija kakav i koliki je prodavac prevarant, a na aukciji uopšte nema veštačkog nuđenja. U poslednjim komentarima se pozivalo na suspenziju kupca koji nije učestvovao u veštačkom nuđenju na aukciji koja je iz tog razloga zatvorena.

Da, bilo je validnih prijava u temi. Ne krijemo da veštačko nuđenje postoji. Proveravamo, opominjemo, sankcionišemo pa i suspendujemo članove svaki dan zbog toga. To ne znači da može bilo kog člana da etiketira u Cafeu kao nekoga ko krši pravila, samo zašto što misli da postoji veštačko nuđenje na toj aukciji. Ponovila bih da preko 70% prijava veštačkog nuđenja nije validno.
:lotr:
 
Citiraj
  


Poruke u ovoj temi
RE: Funkcionisanje Cafe-a - pitanja, odgovori, kritike... - od Alduin - 12.05.2015 20:42

Skoči na forum:


Trenutno ovde: 2 Gost(a)