• Limundo Cafe je zvanični forum LimundoGrada
  • Limundo Cafe je namenjen svim Limundovcima
Ulaz pomoću Limundo naloga -> Ulaz Registracija


Ocena teme:
  • 1 Glasova - 5 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Funkcionisanje Cafe-a - pitanja, odgovori, kritike...
Hvala na pohvalama, trudiću se i dalje, mada dobre viceve je sve teže naći jer je već dosta postavljeno tako da ću izgleda uskoro morati ozbiljno shvatiti Deallin predlog da počnem sa Švedskim vicevima :lol:

Poenta i jeste da postevi ne moraju biti vezani za Limundo, ima toliko interesantnih tema o kojima može da se razmeni neko mišljenje. Što više tema (ali ne duplih) to više ljudi koji iznose svoje poglede i usput se igraju igrice da nam se "omladina" ne oseća zapostavljeno :)

Stoji to da je leto i da oni srećnici koji mogu da dobiju desetak dana da pobegnu odavde to i rade. No, posmatram zadnjih desetak dana statistiku i prosečan broj poruka po danu je pao sa nekih skoro 160 na 148. To je isuviše nagli pad koji nije vezan toliko za leto koliko za to da sve manje ima aktivnih u prvih 40 brbljivaca. Isuviše negativnih posteva. Ne kažem da to što je napisano nije istina, uglavnom jeste, ali to ne znači da je to jedina istina. Ima i lepših strana boravka na Limundu a ima ih znantno više i izvan njega. Pa daj da se napiše nešto i o tome. Da se napravi neki balans. Ovako postaje mnogo mračno ovde a onda teško i da će doći neko drugačiji. Ok, ženska ekipa u 0-1000 je izuzetak sa njihovim ničim opravdanim optimizmom da će oni da pobede u igri.

Eto, Dealli sin završio srednju... Lepa vest, ok nećemo oko toga praviti raspravu (osim eventualno da li je za to majka zaslužna 100 ili 95% :) ) ali to je nešto što mora da te obraduje. Niko od nas, najverovatnije, nije video ni Deallu a kamoli njegovog sina ali mora da te oraspoloži kada čuješ da se neko uspešno popeo još jednu lestvicu i da napreduje u dobrom smeru.

Znači nije poenta da koliko danas svi postavimo brdo novih veselih posteva. Niti smo mi takvi, niti jeste tako, ali ne bi bilo na odmet malo raditi i u tom pravcu.

Što se admina tiče, ponoviću, nisu bitni. Njihovo je pravo (kao i svačije) da li će učestvovati u raspravama ili ne. Što se tiče njihovih radnih obaveza ovde u cafeu to neka rešavaju sa svojim poslodavcem, mene to nešto ne tangira, osim kada se prave neobavešteni u vezi ekstremnih članova ovde. Treba se ponekad osloniti na druge i očekivati da urade svoj deo posla ali kada vidiš da se to ne dešava onda možeš ili ti preuzeti više na sebe ili se okrenuti i otići. Pa pre nego što se desi ovo drugo, reko ajd da probamo ono prvo.
 
Citiraj
  


Poruke u ovoj temi
RE: Funkcionisanje Cafe-a - pitanja, odgovori, kritike... - od blistok - 17.06.2015 21:35

Skoči na forum:


Trenutno ovde: 4 Gost(a)