• Limundo Cafe je zvanični forum LimundoGrada
  • Limundo Cafe je namenjen svim Limundovcima
Ulaz pomoću Limundo naloga -> Ulaz Registracija


Ocena teme:
  • 1 Glasova - 5 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Funkcionisanje Cafe-a - pitanja, odgovori, kritike...
Kako niko nije dao konkretan odgovor na moje pitanje izgleda da niko ni ne zna pravi razlog za banovanje.
Ostaje mi samo da zaključim da se radi o nečijoj sujeti. Bitter jeste u nekim svojim postevima prešao granicu pristojnog izražavanja na javnim forumima (uvek treba imati u vidu da ono što pišemo može svako da pročita pa i neko pred kim u realnom životu ne bi koristili taj rečnik) ali nisam primetio da je i jednom bio upozoren zbog toga. Kako pre kazne treba da bude opomena ako je to razlog banovanja onda je ovo izrazito _glup_ (da upotrebim jednu od njegovih omiljenih reći ) način moderatorskog delovanja a o _edukaciji_ (jedna od vaših omiljenih reči) da i ne govorim. Ako je razlog to što je otvorio nekoliko nepotrebnih tema onda ste trebali zbog toga da banujete više desetina članova ovdašnjih. Mada ne vidim zašto, jer tempom kojim se otvaraju uskoro će svaki od 700000 članova, kada se umori od igranja u kolu, moći da sedne i pročita po jednu od isto toliko tema. Opet primer loše urađenog posla. Znači ostaje samo sujeta... nekom je dosadilo da sluša istinu o tome kako loše radi svoj posao. Nije ni to problem, dajte da se dogovorimo oko honorara za PR usluge i videćete koliko lepo i dugo možemo da pišemo o svemu vezanom za LK.

Na isti ovaj način se oterali i Fox87 odavde. Jeste napravio kiks ali da ste radili posao kako treba do toga najverovatnije ne bi došlo. A taj član je svojim postevima u nekoliko dobrih tema uradio za ovaj Cafe uradio više nego svi vi admini na gomili... ok, izuzeću jednu iz te gomile.

Gibica je dao dobro idejno rešenje za vođenje Cafea ali iz dosadašnjeg iskustva se može zaključiti da od toga neće biti ništa. Osobe među adminima koji su sposobni da ostvare taj zadatak su ili sklonjene ili su se same sklonile odavde. Ovi koji su delegirani da se ponekad pojave očito to smatraju za kaznu od strane pretpostavljenih. Kada smo kod pretpostavljenih ... ako već morate da se ugledate na nekog direktora (a ne vidim zašto bi) možda bi trebalo da se ugledate na onog koji na _svako_ pitanje i post odgovori (pa makar to i radio u samo par tema vezanih za promene) i to bez upotrebe isuviše neutralnih reči, a manje na onog ko odgovori samo kada mu odgovara da to uradi. Ima vas više nego dovoljno da svako od vas pokrije po par bitnih tema, ne očekujem da odgovorate na pitanja data u Kaladontu.

Slažem se sa Lekom (mada iz drugačijih razloga :) ) da ne bi bilo dobro da admini odobravaju otvaranje tema jer mislim da bi to usporilo priliv novih članova (a ionako ide brzinom puža) ali ako vam je edukacija jedna od omiljenih reči ajde onda već jednom pređite sa reči na dela. Nije baš toliko teško premestiti post iz jedne nove u neku već postojeću i pri tom edukovati člana ... nije baš da ručno tovarite džakove cementa u šleper, malkice je lakše.

Dealla ... I pre sam mislio dobro a sada - poštovanje :) ... mada, i dalje sam bez teksta :)
 
Citiraj
  


Poruke u ovoj temi
RE: Funkcionisanje Cafe-a - pitanja, odgovori, kritike... - od blistok - 07.10.2015 20:32

Skoči na forum:


Trenutno ovde: 3 Gost(a)