• Limundo Cafe je zvanični forum LimundoGrada
  • Limundo Cafe je namenjen svim Limundovcima
Ulaz pomoću Limundo naloga -> Ulaz Registracija


Ocena teme:
  • 1 Glasova - 5 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Funkcionisanje Cafe-a - pitanja, odgovori, kritike...
(08.10.2015 11:21)alexvuk Piše: Uuu pobuna, može može, ja sam za!

Biter jeste otvorio desetak besmislenih tema,  to tako ne bi trebalo, i to tehnički i jeste za banovanje.  Osim što čovek zadnjih par meseci (a možda i duže) pokušava da ukaže nadležnima na ovaj problem, dupliranih, glupih, bespotrebnih tema, tema u pogrešnim kategorijama itd itd.  Oni koji imaju moderatorske opcije reše otprilike 5% toga, a 95% ostaje da stoji, što je nepravedno prema ostalim članovima koji poštuju pravila foruma. Pa kad je video da nema vajde od ukazivanja na problem, krenuo iz inata da i on otvara glupe teme, da na drugi način skrene pažnju na problem.

Još odavno sam rekao, da ako administratori nemaju vremena, znanja ili volje da sređuju forum, treba umodovati par najkvalitetnijih i najaktivnijih članova, i koji bi to mogli da budu. Uostalom, koliko ja znam, taj problem je na većini velikih foruma bio rešavan tako, i da se to uradilo tada, ne bismo imali ovaj problem sada.

Pravda za Bittera, skinite čoveku ban.

Pozdrav,

Tehnički, u pravilima ne postoji ni reč o tome da se besmislene teme ne smeju postavljati, kao ni bilo kakvo ograničenje broja tema bukvalno istog sadržaja i/ili naslova. Preporuka da se pogleda da li ista takva postoji nije ništa više od preporuke i nije ni na koji način zaprećeno da će se takvo ponašanje sankcionisati. Druga je priča što je neko forumski pismen pa hoće da mesto gde je odlučio da obitava bude sređeno.
Sa punim pravom svakoga dana možete otvarati istu temu, a isto tako opšta odredba Limundo d.o.o. o brisanju tema, postova i banovanju bez obrazloženja obesmišljava svaki pokušaj da se ovo malo parče zajedničkog prostora uredi.
Potpuno je jasno da je bio u pitanju pokušaj da se skrene pažnja menjanjem modusa operandi, ali tako nešto pravilnikom NIJE ZABRANJENO.

Jedina greška, ako se tako može nazvati, je što su Nova, Novija i Najnovija tema išle u O kafeu, a ne u Zabava, jer recimo da bi tamo bile prikladnije a jednako bi pravile gužvu. I sad, nije lepo što sam ovo rekao, ali opet, nije ni neki greh sa članovljeve strane. Teme su morale biti premeštene u Zabava... jer su očito imale odgovore i bile praćene. 

S poštovanjem
 
Citiraj
  


Poruke u ovoj temi
RE: Funkcionisanje Cafe-a - pitanja, odgovori, kritike... - od drzoidbergsbaby - 08.10.2015 11:32

Skoči na forum:


Trenutno ovde: 3 Gost(a)