• Limundo Cafe je zvanični forum LimundoGrada
  • Limundo Cafe je namenjen svim Limundovcima
Ulaz pomoću Limundo naloga -> Ulaz Registracija


Ocena teme:
  • 1 Glasova - 5 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Funkcionisanje Cafe-a - pitanja, odgovori, kritike...
(08.10.2015 11:32)drzoidbergsbaby Piše:
(08.10.2015 11:21)alexvuk Piše: Uuu pobuna, može može, ja sam za!

Biter jeste otvorio desetak besmislenih tema,  to tako ne bi trebalo, i to tehnički i jeste za banovanje.  Osim što čovek zadnjih par meseci (a možda i duže) pokušava da ukaže nadležnima na ovaj problem, dupliranih, glupih, bespotrebnih tema, tema u pogrešnim kategorijama itd itd.  Oni koji imaju moderatorske opcije reše otprilike 5% toga, a 95% ostaje da stoji, što je nepravedno prema ostalim članovima koji poštuju pravila foruma. Pa kad je video da nema vajde od ukazivanja na problem, krenuo iz inata da i on otvara glupe teme, da na drugi način skrene pažnju na problem.

Još odavno sam rekao, da ako administratori nemaju vremena, znanja ili volje da sređuju forum, treba umodovati par najkvalitetnijih i najaktivnijih članova, i koji bi to mogli da budu. Uostalom, koliko ja znam, taj problem je na većini velikih foruma bio rešavan tako, i da se to uradilo tada, ne bismo imali ovaj problem sada.

Pravda za Bittera, skinite čoveku ban.

Pozdrav,

Tehnički, u pravilima ne postoji ni reč o tome da se besmislene teme ne smeju postavljati, kao ni bilo kakvo ograničenje broja tema bukvalno istog sadržaja i/ili naslova. Preporuka da se pogleda da li ista takva postoji nije ništa više od preporuke i nije ni na koji način zaprećeno da će se takvo ponašanje sankcionisati. Druga je priča što je neko forumski pismen pa hoće da mesto gde je odlučio da obitava bude sređeno.

Poštovanje kolega, evo ovo što sam podvukao je sigurno srž problema, i čak čovek i ne mora biti nešto forumski pismen da bi primetio da treba malo reda u kafeu, pa i ako su pojedina pravila loše definisana, na administratorima je da ih malo izmene i nadograde. Jedino što će onaj ko je forumski pismen, brže primetiti sav ovaj nered, i više će ga nervirati. Srediti ovaj kafe uopšte nije toliko teško, to se može uraditi za par dana, sa sve popravljanjem pravilnika, ako ima nekih rupa, koje ste i vi primetili. :cool:  Da li će se i kada to uraditi, na žalost ne zavisi od nas, a moglo bi da zavisi, i sigurno bi bilo bolje, da se napravi onako kako sam odavno predložio.


Ps.
Inače, ono za laž i istinu, nije rekao Gering, već Gebels, hitlerov ministar propagande.
 
Citiraj
  


Poruke u ovoj temi
RE: Funkcionisanje Cafe-a - pitanja, odgovori, kritike... - od alexvuk - 08.10.2015 13:56

Skoči na forum:


Trenutno ovde: 3 Gost(a)