• Limundo Cafe je zvanični forum LimundoGrada
  • Limundo Cafe je namenjen svim Limundovcima
Ulaz pomoću Limundo naloga -> Ulaz Registracija


Ocena teme:
  • 1 Glasova - 5 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Funkcionisanje Cafe-a - pitanja, odgovori, kritike...
(10.02.2016 11:49)blistok Piše: Poslednjih par nedelja sam gledao šta će se pre desiti, da li će prosečan broj komentara pasti ispod 100 ili će broj članova preći 5000. Ko što se vidi iz priloženog ...

Komentara po danu: 99,92
Tema po danu: 1,15
Teme: 564
Članova: 4.944

Ipak, dobra stvar je da se broj tema i dalje uvećava i multiplicira tako da novi članovi nemaju problema da pronađu gde da pišu jer svaka tema ima barem dve varijante a omiljene i po 5-6 :) Druga dobra stvar je da je ovo san svakog admina koji ne želi da troši svoje cenjeno vreme ovde, jer u suštini, već duže vreme, i nema šta da radi ovde.
Neki od entuzijasta su proterani, neki su se sami povukli a ima i par nas koji dajemo prostora (jer je ta želja izražena) novim snagama da napišu nešto korisno i za ostale a ne samo da postave kratko pitanje. Pa nadajmo se da će se uskoro pojaviti te nove snage.

Kako svaka Kafana treba da ima svoj mit i strašnu priču, evo jedne i za ovu.

Prokletstvo Broja 5000 !!

Jednog lepog dana skupiše se dobri admini i raspravljaše na temu kako bi mogli da svojim vernim korisnicima olakšaju boravak u Agrum Naselju. Kako je bilo isuviše stanovnika (po Potemkinovom modelu računanja) da bi ih sve saslušali i znali šta sve treba da urade oni rešiše da otvore malo svratište, gde bi ljudi mogli doći i u opuštenoj sredini izneti svoje probleme, nedoumice i želje, Dobra ideja, zagrajaše razveseljeni stanovnici i požuriše da rezervišu svoje stolove, piće, iće i mesto za govornicom.
Nažalost, ono što niko (pa ni dobri admini) nisu znali je da su se skupile sile tame kojima se ta graja i razveseljenost nije nimalo svidela. No, kako nisu mogli svojom magijom da raščine ono što dobri admini uradiše oni baciše neke kletve da bi utišali graju koja smetaše njihovim ušima.
1. Ako neko postavi neko pitanje za koje treba jasan odgovor neka se adminu na oči navuče mrena i ne vidi to pitanje ma koliko često ga ponavljali.
2. Ako neko za govornicom isuviše stoji i još pri tom često spominje da možda postoji neka mračna sila, neka mu se pod nogama otvori crna rupa i nek nestane zauvek iz Agrum Naselja.
3. Ako neko stigne do 5000 izlazaka za govornicu nek legne da spava i ne ustane sve dok mikrofon postoji.

Dobri admini, kada shvatiše šta se dešava, poslaše jednog od svojih najvećih magova da ublaži tu kletvu ali, avaj, ni on nije mogao mnogo da učini. Uspeo je da skine mrenu, delimično, sa očiju admina svojih, pa sada ipak i vide po neko pitanje. Otvorio je prolaz kroz dimenzije tako da se ponekad čuje i glas onih koji su nestali u crnoj rupi ali protiv broja 5000 nije mogao ništa da uradi. Pezys je još imao vremena da ostavi oproštajnu poruku za svojim stolom pre nego što je zaspao ali Dealla ne stiže ni to. Zaspa čvrstim snom da negde u njemu dalje traga za smislom sa polovičnim uspehom. Ostalo nam samo da što češće spominjemo njegovu omiljenu mudrost "Uaa, Bex".

Zato, pazite se svi broja 5000 i strepite od njega, jer ni najveći mag među adminima vam neće moći pomoći kada stignete do njega.

Auuu... u kakve ti kafane ideš, boktečoveče.  :facepalm:
 
Citiraj
  


Poruke u ovoj temi
RE: Funkcionisanje Cafe-a - pitanja, odgovori, kritike... - od serjoza - 10.02.2016 23:08

Skoči na forum:


Trenutno ovde: 2 Gost(a)