• Limundo Cafe je zvanični forum LimundoGrada
  • Limundo Cafe je namenjen svim Limundovcima
Ulaz pomoću Limundo naloga -> Ulaz Registracija


Ocena teme:
  • 1 Glasova - 5 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Funkcionisanje Cafe-a - pitanja, odgovori, kritike...
Florelina :
_______________________________
Otvorili ste temu o temi Smile koju isprva nisam htela da zatvaram, ali sada vidim da nema poente da ostane aktivna. Ukoliko budete imali posebno interesovanje za neku od novina, može da se otvori zasebna tema, nema problema.
_______________________________________________________________________________________

Možda malo brzopleto zatvaranje teme ? Da li stvarno mora za svako pitanje o nečemu novom da se otvori posebna tema, zar ih nema ionako previše ? Ima pojava koje će izazvati veće interesovanje pa zaslužuju nove teme ali ima nekih, kao recimo ova, koja će zahtevati odovor na pitanje ili dva. Ako već tema koju je otvorio Serjoža nije adekvatna vi odredite koja od postojećih je namenjena za takva pianja (sa naglaskom da će ta pitanja biti pročitana i odgovorena na njih) pa ćemo pitanja postavljati tamo, umesto da postavljamo pitanja u temama koje nisu za to namenjene.


Florelina
_______________
- "isključivo novi" ? Možda glupo pitanje ali šta to znači ?
a. predmeti koji nisu nikada ranije bili prodavani i nemaju nikakve mane
b. predmeti koji nisu nikada ranije bili prodavani i imaju sitnih mana (koje ne utiču na funkcionalnost, npr. ogrebotine, nema originalnu ambalažu ...)
c. predmeti koji nisu nikada ranije bili prodavani ali su imali mane pa posle servisiranja stavljeni u prodaju (sa pripadajućim garancijama i obaveštenjem o popravci)
d. predmeti koji nisu nikada ranije bili prodavani ali su imali mane pa posle servisiranja stavljeni u prodaju (sa pripadajućim garancijama i obaveštenjem o popravci) sa oznakom polovni na ovom sajtu.
________________________
-Napisala sam "isključivo novi predmeti" u smislu da se polovni ne mogu prodavati;
________________________________________________________________________________________

Hvala na odgovorima ali ovaj ču morati da rezimiram da ne bi ja pogrešno shvatio. Znači, tačni odgovori su pod a,b i c ? Dogod je označeno polje "Novo" nije bitno šta piše dalje u opisu predmeta ? Barem tako shvatam vaš odgovor. Insistiram na preciznosti samo zbog toga što pod novo ide u tom slučaju i "refurbished", "outlet", "shelf Pulls", "irregulars" ... Izvinjavam se što sam stavio reči na engleskom ali stvarno ne znam koji su pravilni nazivi na srpskom za te pojmove. Sve to nabrojano jeste novo u smislu da nije prodavano pre krajnjem kupcu ali nisam siguran kako vaši partneri iz Shopmanie, pa i vi sami,gledate da se ti proizvodi obeleže kao novi.
 
Citiraj
  


Poruke u ovoj temi
RE: Funkcionisanje Cafe-a - pitanja, odgovori, kritike... - od blistok - 25.08.2016 14:56

Skoči na forum:


Trenutno ovde: 2 Gost(a)