• Limundo Cafe je zvanični forum LimundoGrada
  • Limundo Cafe je namenjen svim Limundovcima
Ulaz pomoću Limundo naloga -> Ulaz Registracija


Ocena teme:
  • 1 Glasova - 5 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Funkcionisanje Cafe-a - pitanja, odgovori, kritike...
(12.01.2016 21:54)blistok Piše: Pre otvorene sezone banovanja prosečan broj poruka u cafeu, po danu, je bio oko 121-2. Sada je 104 i u daljem padu. Nije to samo zbog višestrukog Lazara (UBR otopio se sneg i u Jagodini a njega još nema sa nekim stelt alijasem) dosta nas se povuklo više ili manje iz Cafea, iz raznih razloga, tako da je teško da će ovde skoro doći i do ozbilnijeg pisanja a kamoli konstruktivne rasprave. No gledano sa strane admina, sada je verovatno bolja situacija.

Gledam danas statistiku na cafeu - Komentara po danu: 69,28...
pa sam potražio jedan svoj stariji post. Ova "sitna" razlika u ciframa, a nažalost i u kvalitetu, se može gledati iz više uglova :
1. nas koji smo upozoravali, možemo sada da kažemo - jesam ti rekao ! Ali - kakve koristi od toga.
2. korisnika LKO - isuviše zastarelih posteva i retko ima ljudi koji će priskočiti u pomoć objašnjenjem, savetom ili barem utehom pa neću ni da pišem ovde jer - kakve koristi od toga !
3. admina LKO - operacija uspela, pacijent umro, ali - kakve koristi od toga ??

Možda diZidenti (što napisa jedan uvaženi kolega :) ) i nisu bili tako loši za svrhu ovog cafea i možda je moglo da se nađe i neko bolje rešenje od trajnog banovanja jer koliko god da smo mi korisnici imali koristi od ovog cafea toliko ste imali i vi u smislu ideja (pa čak i ako su ponekad bile neželjene ili neprimereno napisane) edukacije (vršene od strane korisnika pa je vama šteđeno radno vreme) brzog ispitivanja tržišta (što ćete sada sa nikakvom reakcijom teško postići) i reklamom, a teško da je dobra reklama prazan cafe sa 800 *n članova.
No, svako ima pravo na svoju logiku, pa čak i ako ona nije shvatljiva :)
 
Citiraj
  


Poruke u ovoj temi
RE: Funkcionisanje Cafe-a - pitanja, odgovori, kritike... - od blistok - 03.11.2016 13:17

Skoči na forum:


Trenutno ovde: 3 Gost(a)