(11.10.2015 18:13)KingInTheNorth Piše: Nadam se da je tako, posto je postao izuzetno neljubazan u komunikaciji. Valjda u Srbiji covek svuda, sta god radi mora da naleti na takve osobe.
Izvinite sto sam vas smarao svojim problemima ali nov sam i trebao mi je savet iskusnijih clanova.
P.S. Ustvari samo jos jedno pitanje :D Ako ne dobijem posiljku u predvidjenom roku imam pravo da ga negativno ocenim? A ako on meni uzvrati? (mada ja sam svoj deo obaveze ispunio - uplatio sam i odmah sam se javio prodavcu - sms-om doduse ali necu valjda da nosim laptop samnom i da ga na sred ulice otvaram da bi javio da sam uplatio).
Tehnički ti tu i nisi ništa kriv, i ne treba da snosiš troškove povraćaja i ponovnog slanja predmeta. Samo, kada radiš sa prodavcem koji prodaje veći broj predmeta nikad, ali nikad nemoj da javljaš telefonom da si uplatio. A kada telefonom javljaš da si uplatio, i još daješ neku drugu adresu, onda stvar postaje duplo gora, i vrlo je velika mogućnost da se desi to što se desilo tebi sada. Ovo može da shvati samo onaj ko je bar u nekom trenutku prodavao veći broj predmeta, a onaj ko nije neće razumeti sigurno. Da si došao kod mene, bilo bi oko 30% šanse da se priča tako isto završi, i dešavalo se to tako više puta, s tim što ja ne tražim novac za ponovno slanje, kada je moja greška ovakvog tipa - samo upozorim kupca na važnost komunikacije preko sajta i validne adrese u podacima.