11.05.2017 08:32
Ok , mora da ti vrati robu . Slazem se ali sta ako nece kao u mom slucaju ? Sladje mu mojih 5000 nego negativna ocena . Covek je dobio 7 uzastopnih negativnih ocena. Onda je mudro na kupindu kupio dve tri stvari sa minimalnu cenu kako bi dobio koju pozitivnu i time nastavio da vara narod . Klasican Civijas , Sapcanin ! Limundo kes sam do sada samo jedan put koristio jer ga retko koji prodavac koristi . Ali sam bio prezadovoljan sistemom. Cak je po meni bolje osmisljen nego na aliju ebayu i ostalim sajtovima. Uplatis novac limundu , dobijes predmet , predmet odgovara opisu , pustas naplatu. Ne razumem samo zasto bi se posten prodavac plasio toga ? Vidite na Limundo sajtu ima brdo postenih prodavaca , preko 90 % ali zato onih 10 unistise rejting. Ne zelim da rusim sistem nego zarad profita mizernog od tih 10 % nemoralnih prevaranata Limundo stavlja kupce u red manje vaznih. Da je to neka sitnica pa i da covek oprosti ali gume koje mogu da puknu u svakom trenutku i da moju decu ostave bez roditelja ili daleko bilo i da deca budu samnom u kolima .... Shvatite zasto je moj revolt toliki !