04.06.2019 00:28
(Poslednja izmena: 04.06.2019 00:30 od dreamfreak84.)
mislim nije da ja sad teram neki inat, ali ja necu biti u mogucnosti da preuzmem paket sutra i prekosutra, ali to nije moja krivica, sto paket stize 10 dana nakon moje licitacije..
Da je poslat postom, postar bi ostavio onu cedulju u sanducetu i ja bih ugrabio 30ak min i otisao po paket. ali ovi iz BEXa samo pozovu tipa "ej brate mi smo tu u ulici ajde izadji ispred kuce imas paket neki".
pa slazem se, a od koga ja da trazim obestecenje za moje pare koje sam unapred uplatio? :D
Da je poslat postom, postar bi ostavio onu cedulju u sanducetu i ja bih ugrabio 30ak min i otisao po paket. ali ovi iz BEXa samo pozovu tipa "ej brate mi smo tu u ulici ajde izadji ispred kuce imas paket neki".
(04.06.2019 00:26)SmajliNS Piše: pa 5 dana je u roku... a kako mislis da je on birao? jel bilo post express u opcijama?pa birao u fazonu birao da salje tom sluzbom :D
(04.06.2019 00:28)LiMuBaj Piše: kakve veze ima jel prodavac poslao na vreme ili ne ,postoje rokovi dostave , ako je poslao u petak to mora da stigne u subotu najkasnije u ponedeljak zato je zovu brza pošta , a on neka sa njima raspravi što nije stiglo i traži obeštćenje
pa slazem se, a od koga ja da trazim obestecenje za moje pare koje sam unapred uplatio? :D