• Limundo Cafe je zvanični forum LimundoGrada
  • Limundo Cafe je namenjen svim Limundovcima
Ulaz pomoću Limundo naloga -> Ulaz Registracija


Ocena teme:
  • 3 Glasova - 4.33 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Preporuka za dobre android aplikacije
#7
11811.rs Telefonski imenik

Aplikacija sadrži tri segmenta pretrage i opciju "Ko zove?" za automatsku identifikaciju pozivaoca. Postoje Poslovne strane za pretragu pravnih lica, Bele strane za pretragu fizičkih lica i Pretraga po broju telefona.

Poslovne strane sadrže više od 170.000 podataka za pravna lica unutar 340 delatnosti, uključujući kompletan državni sektor. Omogućena je brza i jednostavna pretraga pravnih lica po traženom pojmu ili nazivu firme i lokaciji, kao i pretraga po izabranoj delatnosti. Rezultati se mogu videti na mapi uz mogućnost određivanja najkraćeg puta do izabrane lokacije.

Bele strane sadrže više od 2.300.000 podataka za fizička lica korisnike usluga fiksne i manjim delom mobilne telefonije Telekoma Srbija. Pružaju opciju pretrage po imenu, prezimenu, mestu i ulici. Rezultati pretrage se mogu videti na mapi.

Pretraga po broju omogućava da se na osnovu unosa mrežne grupe i broja telefona dobije informacija o njegovom korisniku.

Opcija "Ko zove?" omogućava da aplikacija automatski identifikuje pozivaoca. Opcija funkcioniše za pozive i fizičkih i pravnih lica. Za pozive fizičkih lica na ekranu se prikazuju ime, prezime, adresa i broj pozivaoca. Za pravna lica prikazuju se naziv kompanije, adresa i broj pozivaoca. Opcija može da se deaktivira po potrebi. Podaci o kontaktima koji postoje u imeniku telefona imaju prioritet u odnosu na podatke iz baze 11811 u slučaju aktiviranja ove opcije.

Dodatno, aplikacija sadrži i informacije o važnim telefonima.

Parking Manijak

Aplikacija za plaćanje parkinga SMS-om u Srbiji. Jednostavan i brz korisnički interfejs, slanje SMS-a u jednom koraku. Automatski detektuje poziciju upotrebom mobilne mreže i postavlja trenutni grad. Opciono može detektovati i zonu plaćanja za neke gradove.
Podržava gotovo sva mesta u Srbiji, korisnik može i sam dodati definicije za slanje SMS-a, za bilo koji grad.
Standardno ne upotrebljava GPS već koristi mobilnu mrežu (cell) za lociranje trenutnog mesta za koje se plaća parking. Opciono može upotrebljavati GPS ako je opcija "Napredno lociranje" uključena u podešavanjima aplikacije.
Besplatna aplikacija, bez reklama. *

Ne pristupa internetu (* osim za slanje izveštaja u slučaju greške), koristi lokalnu bazu za gradove i SMS definicije.
Besplatna aplikacija, bez reklama.
"I think this is the beginning of a beautiful friendship"
 
Citiraj
  


Poruke u ovoj temi
RE: Preporuka za dobre android aplikacije - od Guti1 - 26.11.2014 19:11

Skoči na forum:


Trenutno ovde: 1 Gost(a)