• Limundo Cafe je zvanični forum LimundoGrada
  • Limundo Cafe je namenjen svim Limundovcima
Ulaz pomoću Limundo naloga -> Ulaz Registracija


Ocena teme:
  • 3 Glasova - 2.33 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nova kurirska služba - Team Express
#7
(29.08.2016 11:13)fiorellino Piše: Dobar dan svima Smile

Kontaktirala nas je kurirska služba Team express koja je nedavno počela sa radom, kako bismo je uvrstili u spisak postojećih kurirskih službi na svakoj aukciji/prodaji.

Želimo prvo sa vama da popričamo na ovu temu. Da li ste možda već imali iskustva sa Team Express-om i kakvi su vaši utisci? Da li vam se čine prihvatljivim cene slanja i opšti uslovi?

Napomena: Team Express pokriva slanje pošiljki na teritoriji cele Srbije, samo ova informacija još uvek nije ažurirana na zvaničnom sajtu.

Hvala vam unapred na uključivanju u diskusiju. Smile

Obzirom da i pored brojnih negativnih komentara, datih u ovom Cafeu, protiv Aks-a i Bex-a, ne samo da ih i dalje držite na listi već ste na neki način Bex i favorizovali onda ne vidim razlog zašto ne biste dali šansu i novoj firmi.

Cenovnik im je dobar, jedino im PE parira po tom pitanju (a i to samo kada su kilaže između 4-10 u pitanju ili one do 0.5) a ostali (uključujući i Bex) su skuplji od toga. Za težine preko 40 kg su ubedljivo najjeftiniji.

Opšti uslovi su standardni, poredeći sa onim koje sam pročitao na sajtevima par drugih kompanija su odlični ... jer na tim sajtovima i nema napisanih uslova korišćenja Big smile Osim normalno kod PE.

Jasno su naveli koliko plaćaju šta u slučaju opravdane reklamacije i naveli su koja je procedura za istu.

Relativno jasno su naveli i šta smatraju za adekvatno pakovanje.

Ono što bi se moglo proveriti, ako ste raspoloženi, je :
- Da li imaju ili im je u planu da daju besplatno neku ambalažu za pakovanje.
- Obzirom na nisku cenu težih predmeta trebalo bi videti i kakva im je politika oko prenosa nameštaja, tj. do kojih gabarita, da li mora biti rastavljen ili može u komadu.
- Koje bi bile cene i pogodnosti za redovne klijente pa ako su uslovi dobri i oni se vremenom pokažu da ne brljaju možda biste mogli i njih da nudite uz Bex.
Eto toliko na brzaka Smile
 
  


Poruke u ovoj temi
RE: Nova kurirska služba - Team Express - od blistok - 30.08.2016 09:23

Skoči na forum:


Trenutno ovde: 2 Gost(a)