21.02.2015 13:23
(21.02.2015 12:33)BitterLemon Piše: Чуј, "одавно ЗАТВОРЕН", па то је само један налог, од 700.000. Ко зна колико је његових или твојих, можда само ЛТ а ни они не знају све. Можда ће египатски хроничари једном записати све, па ИСКРСНЕ после негде тај текст.Šta je sve "iskršnjavalo" to ni pas sa maslom pojeo ne bi , ali kao i za sve drugo u životu zna se gde je kome mesto, zar ne ?
Ima jedna poslovica ( ma ima ih sijaset) dragi moj Biteru , Ko drugome jamu kopa...na kraju sam sebi kupi sanduk i ćao nema više ( kako reče Minimax) sve ostalo ostane u pokušaju......
Možeš li za Bila Gejtsa reći da je siromašak, naravno možeš ali ceo svet zna ko je i šta je...
Možeš li za Pola Enku reći da je falšer i sluhista, možeš, ali će te vasceli svet demantovati..
Za svakoga možeš reći ovo ili ono i da ti poveruje šačica ( hajde da ne navodim ono narodno ime za takve previše degutantno) ali gro ljudi koji te poznaje rećiće pravu istinu i neće ti poverovati. Problem je kada odeš u nečiji grad ( ini grad ) i tamo čuješ od mnogih eminentnih ljudi nešto o nekome...) E tu je problem....Aksiom dakle ( istina koju ne treba dikazivati)
Ima jedna grčka poslovica u bukvalnom prevodu; Kada me pljuneš, pljuni me u lice da mogu da se obrišem, nemoj me pljuvati u leđa gde ne mogu da dohvatim.