(03.12.2014 20:48)Vesic1 Piše: Danas slucajno naleteh na ovo, i stvarno ne razumem da neko moze to da uradi sem da je bas bas velika provizija u pitanju.
Pa kada je bilo ovo u Boljetinu, covek je narucio nesto od mene i dogovor je bilo da uplati posle slanja. Ja posaljem, i bas kada je trebao da uplati, dan pre toga poplave. Posle, kada se stisalo javio mi se i zamolio da vrati, ja sam mu rekao da zadrzi i proda ako moze,(a sigurno moze), vrednost je oko 1000din. Ja sam student, i znaci mi tih 1000din, ali nisam imao srca kada znam kako su prosli ti ljudi.
Tako da ne razumem ovo!
http://www.limundo.com/Clan/nebojsaplavsic87/Negativne
Hm...ne znamo detalje, ali bi Limundo svakako trebao da predvidi :pravila: , da su moguce situacije, kao ta oko poplava, evo sad i Majdanpek nema struje 4 dana, moze covek da zaglavi u bolnicu i sta ti ja znam sta sve moze da se desi, da clan jednostavno nema pristup nalogu - i da je krajnje neposteno da se u takvim situacijama daju negativne ocene.
Eto, i kod mene je bilo u septembru 5 dana bez interneta - sreca ne prodadoh nista :angel: