60
:kafica:
:)
Malo, moram priznati ali sam malkice u jurnjavi, kritika na mestu, moram da se popravim
I ja se razmisljala nesto ili da zamolim prijateljice, mada one bas i nisu u tom fazonu ili da aktiviram jednu od dve kartice koje dobih od mts-a na poklon, ali samo za ovu igricu da napravim jos jedan nalog - ali sam odustala. Cerka isto nece da se prikljuci, kaze to je smara i eto osta vam samo moja malenkost
Nisi jedina - isto
:kafica:
(14.08.2015 23:04)msjevtic Piše: Pa, ja sam tu stalno!!!!
Suzana nam zabušava ;)
:)
Malo, moram priznati ali sam malkice u jurnjavi, kritika na mestu, moram da se popravim
(14.08.2015 22:49)kristiola Piše: aaa sedamdeset dakle pravimo lazne naloge samo zbog ove igre :D
bzvz moram da kupim novi broj :D
sad, pitanje je da li sam toliko pukla da dajem 200 din za novi broj zbog ove igre :P
I ja se razmisljala nesto ili da zamolim prijateljice, mada one bas i nisu u tom fazonu ili da aktiviram jednu od dve kartice koje dobih od mts-a na poklon, ali samo za ovu igricu da napravim jos jedan nalog - ali sam odustala. Cerka isto nece da se prikljuci, kaze to je smara i eto osta vam samo moja malenkost
(14.08.2015 22:54)msjevtic Piše: Ja nisam normalna uopšte. Sve ostale teme kulturno ispratim, upišem po koju ocenu za komentar i retko kad nešto napišem - mrzi me....al' zato ooovdeee... :pravi se lud:
Nisi jedina - isto