• Limundo Cafe je zvanični forum LimundoGrada
  • Limundo Cafe je namenjen svim Limundovcima
Ulaz pomoću Limundo naloga -> Ulaz Registracija


Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PRIKLJUČITE SE AKCIJI, PRODAJTE VIŠE!
(14.03.2018 17:58)g.milos Piše: Serjoza, hvala na ovim informacijama. Proverio sam sa kolegama. Kada se koristi taj link za aktivaciju potrebno je malo sačekati da se popust prikaže na predmetima. U praksi, ako kupac odluči da kupi taj predmet preko LC-a i VISA kartice, on će imati popust jer je jedini uslov Limundo Cash.

Međutim, zbog načina na koji sistem radi i kešira podatke (i prevelikog broja podataka) malo će kasniti prikaz te opcije na predmetima, ali će popust važiti i za njih.

...

Ne sumnjam da postoji uzrok, ali to jednostavno nije dovoljno dobro. Ez vi spik ističe četvrti sat otkad smo Nagib i ja aktivirali i još uvek se ne vidi - 4 sata nije "malo sačekati" u e-trgovini. Da ne govorim da koliko ja poznajem razumne ljude - razuman čovek neće rizikovati kupovinu preko LC ako mu je jedini motiv viza popust, ako NEMA oznake viza popusta na izabranom predmetu, a na nekim drugim IMA.
Da ja (mogao je neko drugi - nisam ja bitan) nisam ukazao na problem vi ne biste ni znali da postoji - el testirate vi to pre nogo što pustite u rad?
Ja rezonujem da se dobar deo transkacija ne odigra zbog ovog problema. A prodavci o tome i ne znaju - oni misle da im je popust aktiviran i VIDLJIV, a nije. Neće neko ko ima 1000 predmeta ručno sve aktivirati.
Ali da vidimo da li će se aktivirati do večeras do isteka ove ture akcije.

I evo još nešto novo - na svim mojim predmetima na Kupindu su uključeni LC odnosno viza popust - kad se vrši pretraga po prodavcu - vidi se da ima oznaka viza popust, ali kad se otvori predmet - na onima na kojim nije ručno aktiviran LC se uopte ne vidi da je LC aktivan. Dakle NE DA SE NE VIDI VIZA POPUST OZNAKA NEGO SE NE VIDI NI DA JE MOGUĆE PLAĆANJE PUTEM LC!!!!!
Stvarno... :@
 
Citiraj
  


Poruke u ovoj temi
RE: PRIKLJUČITE SE AKCIJI, PRODAJTE VIŠE! - od serjoza - 14.03.2018 18:38

Skoči na forum:


Trenutno ovde: 1 Gost(a)