• Limundo Cafe je zvanični forum LimundoGrada
  • Limundo Cafe je namenjen svim Limundovcima
Ulaz pomoću Limundo naloga -> Ulaz Registracija


Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Podsetnik za pretragu - bolje da ga nema
#1
Podsetnik za pretragu - znate ono - nešto tražite pa vam Limundo ljubazno ponudi da vas na imejl obavesti kad nešto što ste tražili "iskoči" na Limundu? E to.
TO NE RADI, odnosno radi tako da bolje da ga nema jer je nepouzdano, za neke termine ne radi uopšte, a za neke delimično - što je još gore jer čovek misli da mu je Limundo javio SVE predmete sa datom ključnom rečju, međutim tvrd vam stojim - NIJE. Proverite sami - ja sam radio skoro pa već istraživanja i kako bi to elokventno sročio moj košo moler "Ovo ti nije ni za krivi..." da ne lajem sad.
Ali imajte u vidu - PODSETNICI ZA KLJUČNU REČ SU NEPOUZDANI I LOŠI.
JAKO LOŠI.
BAŠ, BAŠ JAKO LOŠI - PRETRAŽUJTE SAMI.
I ono - uprava - samo dajte neke nove dugmiće, nemojte se oko ovoga uzbuđivati previše.
 
Citiraj
#2
Како бре лоши?
 
Citiraj
#3
(19.02.2018 00:24)Inspektor_Nagib Piše: Како бре лоши?

Jesi li kontrolisao? Recimo tražiš kačket. I uveče zapamti - zapiši koji je bio najskorije postavljen (sortiraš rezultate pretrage po početku: najskorije) pa vidi koje ćeš NOVE dobiti u podsetniku sutra, pa onda proveri - napravi ponovo ručno pretragu po ključnoj reči i sortiraj po početku najskorije - da li ih ima više nego što si dobio u podestniku. Probaj da pratiš pa ćeš videti.
 
Citiraj
#4
ja koristim feedly.com za pracenje kupaca i kljucnih reci, pa cim iskoci minion ja ga kupujem Smile
Lov na meduze, lov na meduze, lov na meduze ...
 
Citiraj
#5
Vnimanje, vnimanje, es vird bekant gegeben!
Pažnja, pažnja, daje se na znanje!
Ova enigma je izgleda konačno rešena I ukratko – evo o čemu se radi:
Kada pretražujete ključnu reč na Limundu koristi se jedan način pretrage – zvaću ga Pretraga način.
Kada vam Limundo šalje podsetnik koristi se drugačiji način pretrage – zvaću ga Podsetnik način.
Ova dva načina se razlikuju po tome što se u Pretraga načinu nalaze svi pojmovi koji imaju makar KOREN ključne odnosno ključnih reči, na primer ako je ključna reč “Lovac” u pretrazi ćete dobiti i Lovac u Žitu I Lovačke priče I lovački nož. U Podsetnik načinu se nalaze SAMO oni predmeti koji sadrže TAČNO TU REČ I u tom slučaju ćete dobiti samo Lovac u žitu, a ne i ostala dva primera.
ZATO je podsetnik manje više beskoristan.
Ovo nije sve jer, kako stvari stoje sada, PODSETNIK NAČIN je implementiran u NOVI LIMUNDO KAO NAČIN PRETRAGE što znači da svi koji su navikli na pretragu na sadašnjem limundu mogu da se pozdrave s tim kad jednom zaživi novi Limundo. Ovo će značiti da će kupci nalaziti MANJE aukcija/predmeta, a samim tim će misliti da je manja ponuda. Takođe će značiti da će mnogim prodavcima biti smanjena vidljivost predmeta u pretrazi, a sve to će dovesti do manjeg obima trgovine i nižih cena.
Probajte jednostavan primer – pretražite sadašnji i novi Limundo za recimo termin “kosark lopt” I sve će vam se samo kasti.
 
Citiraj
  


Skoči na forum:


Trenutno ovde: 1 Gost(a)