• Limundo Cafe je zvanični forum LimundoGrada
  • Limundo Cafe je namenjen svim Limundovcima
Ulaz pomoću Limundo naloga -> Ulaz Registracija


Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
AKS - sve preko 30kg dodatnih 500 dinara !!!
#1
Upravo sam primio frizider(pošiljka teška 36kg) preko AKS kurirske službe, i vidim da su naplatili 500 dinara preko očekivanih troškova.
U razgovoru sa njihovom podrškom sam saznao, da svaku pošiljku preko 30kg automatski klasifikuju kao gabaritnu i naplaćuju dodatnih 500 dinara. Ovo nigde nije pomenuto u cenovniku na njihovom sajtu za težine od 30kg-50kg(pominje se samo dodatnih 20din/kg za svaki kilogram preko 50 kilograma). Gabaritne pošiljke se pominju, ali vrlo uopšteno.
Prenosim ovu informaciju, da ne bi i drugi bili dovedeni u zabludu prilikom kalkulacije troškova.
Da li je ovo od ranije - ili novija podmetačina?
 
Citiraj
#2
Sa AKS-om više neću da imam nikakva posla. Osim što su krajnje neefikasni i neljubazni, potpuno su uništili predmet u transportu, koji sam poslao kupcu. Radilo se o predmetu, koji ne može tako lako da se uništi, odnosno nije se radilo o lomljivom materijalu. To samo znači da uopšte ne vode računa o paketima, koje preuzimaju i transportuju. Pored toga ne pružaju nikakvu mogućnost žalbe kada kupcu isporuče oštećen predmet. Katastrofa su!
 
Citiraj
#3
Ma aks je najbolji, oni za bahatost dobijaju bonus na platu, sto vise paketa izgube ili ostete to bolje, mislim da su poceli da rastavljaju i stolove koji se salju, valjda je sa manjom zapreminom manja i postarina :lol:
Lov na meduze, lov na meduze, lov na meduze ...
 
Citiraj
#4
(05.09.2018 12:46)poalsa Piše: Sa AKS-om više neću da imam nikakva posla. Osim što su krajnje neefikasni i neljubazni, potpuno su uništili predmet u transportu, koji sam poslao kupcu. Radilo se o predmetu, koji ne može tako lako da se uništi, odnosno nije se radilo o lomljivom materijalu. To samo znači da uopšte ne vode računa o paketima, koje preuzimaju i transportuju. Pored toga ne pružaju nikakvu mogućnost žalbe kada kupcu isporuče oštećen predmet. Katastrofa su!

Nije sve tako crno, samo treba ispostovati proceduru i biti uporan ... Srdacan pozdrav

[Slika: aks_reklamacija.png]
Koja je vasa DUZiNA GAZiSTA? By sasacv68
 
Citiraj
#5
Meni su oni hit. Stigao mi je predmet sa nalepljenim krpicama iscepane kuhinjske folije i sa kojih su tu i tamo visili komadici stiropora. Nisam ni pomislila da trazim zapisnik ili podnosim zalbu, jer sam na osnovu ostataka pretpostavila da je prodavac zeznuo stvar i "zapakovao" predmet tako sto ga je oblozio stiroporom i obavio folijom.
Mislim - kome bi palo na pamet da su IZGUBILI KUTIJU :lol:
Posto jedino AKS prevozi kabaste stvari i namestaj, bojim se da su i dalje neizbezni. Ali sta rade s paketima potpuno je neverovatno i ocigledno zahteva specijalno aks-proof pakovanje :D
Svako leprsanje uglavnom dovodi do toga da leti perje na sve strane (LiMuBaj)
 
Citiraj
  


Skoči na forum:


Trenutno ovde: 1 Gost(a)