• Limundo Cafe je zvanični forum LimundoGrada
  • Limundo Cafe je namenjen svim Limundovcima
Ulaz pomoću Limundo naloga -> Ulaz Registracija


Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Novi način prikazivanja poruka
#61
(13.09.2018 22:17)Melodi Piše: Možete nam svaku prijavu potencijalne nepravilnosti poslati preko Kontakt strane. Najpre kliknite na Pomoć, u gornjem desnom uglu bilo koje strane na Limundu, pa onda na Kontakt, u gornjem desnom uglu strane Pomoć.

Draga Melodijo,
Ukoliko je ovo odgovor na moj prethodni post, molio bih da ponovo pročitate čega tamo ima napisanog. Dogodiće se da se načini i razlika između gde se za to prijavljuje i gde se to prijavljuje. Naime, postoje neke ocene koje možda ne želim da mi se računaju, pa bih se prijavio za to, jer je to izgleda opcija koju još niste pustili u opticaj.
Takođe, ukoliko je to bio odgovor na moj post bilo bi sasvim pristojno da se odgovori na čitav post a ne samo na deo, pritom bez temeljnog čitanja (ili razumevanja). Cela rečenica glasi: Radi čega se to događa da neke ocene ne budu uračunate korisnicima sajta i gde se za to prijavljuje?

Da objasnim...Ako bi Vas nadređeni pitao: Zašto ovog meseca imaš osam puta po više od 15min kašnjenja na posao kad smo se dogovorili da dolaziš na vreme? A Vi odgovorite: Zato što sam savesna, zato dolazim na vreme...
 
Citiraj
#62
Melody možda nije dobro shvatila ali je pravilno odgovorila jer sve može da se odradi preko kontakt strane u sekciji pomoć pa npr. ako ti kupac da ocenu pozitivnu sa nekim komentarom koji ti se nesviđa možeš tražiti da ti tu ocenu obrišu jer sadrži neki neprikladan komentar npr. , kontakt strana služi za sve ...

e sad delimično može bitu sporno da mi sami odlučujemo o našim ocenama jer ih ne dajemo mi sami sebi već drugi članovi nama ...

valjda sam dobro shvatio :D
 
Citiraj
#63
A ne mogu da odolim - evo na lakat mi izlazi pa ću reći...
Koristim ovu jedinstvenu priliku da na OFTOPIČENJE upozorim
1. Začetnika teme da ne kažem topika
2. ADMINISTRATORA foruma
3. Dežurnog ćudorednog inspektora koji iako sve ostale upozorava na oftopik svesrdno u oftopičarnju u ovoj temi učestvuje i raspreda neprozvan i nepitan. Mirođija?

Novi način prikazivanja poruka je tema - get a čet rum or riding glasiz. :D
 
Citiraj
#64
(13.09.2018 23:42)serjoza Piše: A ne mogu da odolim - evo na lakat mi izlazi pa ću reći...
Koristim ovu jedinstvenu priliku da na OFTOPIČENJE upozorim
1. Začetnika teme da ne kažem topika
2. ADMINISTRATORA foruma
3. Dežurnog ćudorednog inspektora koji iako sve ostale upozorava na oftopik svesrdno u oftopičarnju u ovoj temi učestvuje i raspreda neprozvan i nepitan. Mirođija?

Novi način prikazivanja poruka je tema - get a čet rum or riding glasiz. :D

Apsolutno oftopičenje, Vegeta9 kao admin je dopustila sebi da krene u oftopik, potpuno je superiška na to se nastaviti. A znajući kako ovo malo raje što se ovde maje teško podnosi nove teme oftopik (da ne kažem implozija teme) je delovao kao prihvatljivije rešenje.
Riding glasiz r 4 pooseez, nikada pročitati ništa kako treba je limundo way
 
Citiraj
#65
E pa u tom smislu da vratimo temu na pravi put. Evo još jedne zagonetke za one koji ne troše, al' vole da prave, al n'umu. :D

[Slika: lUAaSBE.jpg]
 
Citiraj
#66
Meni je krvavije' to sto SAM JA dobila savet da se obratim LT da im prstom pokazem koje su to dve ocene koje se ne racunaju
(samo da napomenem da necu sada zapeniti' oko cinjenice da ko god je dobio navedeni odgovor da se obrati preko kontakt strane, a postovao je na/u ovoj temi TO ZNA DA uradi. Znaci ovde su komentarisali clanovi KOJI znaju za sekciju POMOC te im ne treba putokaz)

A DIGITALNO doba kapiram digitalno se po nekom programu / kodu / sablonu/ matematickom zapisu iste obracunavaju' u jedinstvene ocene.

Znaci prijavim da ne radi, sa namerom da ukazem na propust - da nesto ne fercera, jer OCIGLEDNO rade nesto>

NISAM prijavila jer mi je das stalo do te dve ocene, koje ce se same uracunati/obracunati u jedinstvene kada rese problem

(e sada, mislim da su to ocene 11. Sep. '18 13:31 i 11. Sep. '18 13:38 koje ne su prikazane kao jedinstvene, a po podacima iz mail-a ne nalazim ranije saradnje sa tim clanovima) te ako ocete da vidite koji vam se bag provlaci ok, meni nije toliko bitno za dve jedinstvene. Samo pazite da se bag ne prosiri na obracun provizija. :D
Citaj izmedju tastera, tako kucam.
 
Citiraj
#67
Ja ću opet da vičem OFTOPIK!!!
I da ukažem da je nešto 'opravljeno u novom sistemu...

(11.08.2018 16:49)serjoza Piše:
(10.08.2018 20:57)serjoza Piše:
(10.08.2018 20:29)vegeta9 Piše: Novi sistem poruka je implementiran tako da je iste (pojedinačno, ili zbirno) moguće obrisati jedino kada se uđe u prepisku sa članom.

Dva pitanja:
1. Kako da vidim sve poruke razmenjene sa nekim članom?
2. Kako da nađem pretragom tredove sa nekim članom tražeći samo njegov nik? Dakle poruke s njim - ne poruku od Limunda s njegovim podacima?

Nema odgovora iako admini navraćaju pa bih rekao da misle da se ja šalim, a nije tako uopšte.
Jer vidi šta je – dešava se nama koji radimo na Limundu da kupac koji je već nešto kupio postavi pitanje u vezi nekog drugog predmeta i to učini pitajući iz pregleda tog drugog predmeta ili direktno sa mog Limundo profila. Problem je to što ja onda moram da vijam sve te tredove pa da zapisujem na ceduljče šta smo dogovarali jer oće nekad kupac da pita recimo ako kupim i ovo da l' može besplatna dostava pa još i da napiše adresu za slanje tu, a ne u prvobitnom  tredu.  I onda je to rudarenje. U starom sistemu sam imao mogućnost da vidim SVE PORUKE SA ČLANOM, a sad ili ja ne vidim gde je to "dugme" (što nije isključeno  - ćorav po prirodi, a i krštenica već žuti) ili vi to niste udenuli pa toga i nema. Ako ima lepo molim javite da znam da se ne zlopatim. Isto ti se vata i kao kupcu – treba da probate da koristite Limundo – ima tu zanimljivih stvari da se kupi, nije šala. Opet nemaš sve divane sa prodavcem pa trči po tredovima... strašno nešto.
E, a ovo za pretragu – i tu ja verovatno nešto ne razumem jer evo na primjer primjera – kolega LiMuBaj i ja smo malo testirali taj "novi sistem" poruka i  imamo ti mi već četiri ta treda – jednom on meni pisao "nako", jednom ja njemu, jednom ja njega pitao za neku aukciju, jednom on mene. I sad šta je – meni ti se između tih naših tredova umetnule još neke konverzacije. I reko – daj da ja to pretražim da vidim samo te naše tredove (kad već nemam ovo iz prethodnog pasusa – sve poruke sa članom) kad ne lezi vraže – nemam ti ja sudeći po pretrazi nikakvih opštenja i saopštenija sa pomenutim kolegom – evo pogledajte sliku. Pa reko da pitam – sigurno ima neka fora koju ja nisam shvatio da se to nađe pretragom. Je l' da da ima – nije valjda da ne radi pretraga? Odnosno da prilikom pretrage po niku daje SAMO inicijalne poruke od Limunda sa podacima kupca odnosno prodavca kad je uspešno završena aukcija?
I da – znam da mogu da koristim stari sistem poruka. Ali...  koji klinac je onda pravljen novi kad je sakat. Nije valjda samo radi smajlija?

[Slika: Iv6oaNR.jpg]


Ona fora sa zvezdicama - pohvalno. Skoro ko 21. vek. :)

Ovo boldovano je kako vdim ispravljeno i pretraga sada daje ono što treba.
Lepo.
:)
 
Citiraj
#68
Bravo :bravo: sad radi pretraga po nicku :)
Promenjena i kanta za otpatke, ova je bas :cool:
I mogu da se brisu tredovi lako :) (mozda i suvise lako :biggrin:)
Koliko vidim (ako nisu u medjuvremenu opravili i to) fali jos samo mogucnost da se poruke obeleze kao procitane (ono kad kupis/prodas 20 necega pa ti stigne 20x ime i prezime i adresa...)
I da se thread primarno veze za nick, a ne za predmet.
I da mi zapamti preferencu ako ne udjem preko poruka u profil: Hocu da mi otvara na novim, pretty please, hvala :)
Kao sto pamti da su mi npr filteri zatvoreni :)
Svako leprsanje uglavnom dovodi do toga da leti perje na sve strane (LiMuBaj)
 
Citiraj
#69
Mislio sam da je pošalica to da ste ukinuli opciju objavljivanja odgovora na pitanja u toku aukcije. Ispostavilo se da ste to zaista učinili. Žao mi je što niste bili sposobni da ostavite tu opciju živom, ali mi je neizmerno drago da ste, ako ste već primetili da niste sposobni da je implementirate tako da valja, makar spremni da to sebi priznate i da se ne petljate gde vam ne ide.
*pritom toj opciji ništa falilo nije, niti je ona sama napravila bilo kakav propust, ali ako je neko trebao da bude kriv bolje opcija nego oni koji su uvodili nove poruke... pfff
 
Citiraj
#70
Pa ovo je fenomenalno, dakle, i dalje mi se uprkos mojim preferencama kad udjem u profil po defaultu otvaraju starovremenske poruke, pretpostavljam da je to OK s obzirom na kolicinu primedbi koje ste imali... ALI - tako malopre zaticem poruku, citiram: "srecan limuncic:"
:facepalm:
Stvarno treba da uskladite te smajlije u porukama :biggrin:
Svako leprsanje uglavnom dovodi do toga da leti perje na sve strane (LiMuBaj)
 
Citiraj
#71
(08.09.2018 23:14)serjoza Piše: Evo još malo posla za vrle inženjere novog sistema poruka. Ako kao ja imate naviku da NE brišete poruke na Limundu i imate iole frekventne kupoprodaje probajte sledeći trik: Sa osnovne strane novih poruke - s leve strane ulogovan klik na Poruke. E pa onda u Filtriraj poruke: izaberite Nepročitane i stisnite Filtriraj. Rezultati su veoma zanimljivi, a kod mene večeras izgledaju ovako:
Za one koji ređe posećuju naš mali teatar da pojasnim - obaveštenje u kružiću gore desno kaže da imam dve nepročitane poruke, a filter kaže da imam devet.

[Slika: f485JP5.jpg]

Subota veče - da dežurni ne misle na to kako nisu u provodu - evo zanimacije. :D

To hum it mej konsrn - ovo je i dalje ovako.
Ako tako treba - izvinite, moliću lepo. Ak one treba - šta se čeka?
 
Citiraj
#72
Da li se isto tako i nakon brisanja keš memorije brauzera?
 
Citiraj
#73
(04.04.2019 22:36)Melodi Piše: Da li se isto tako i nakon brisanja keš memorije brauzera?

A zašto vi to ne probate sami? Dobićete sve isto brisali keš ili kukiz ili prašinu sa tastature.
To je sistemski UGRAĐENA greška, odnosno to je ugrađeno u vaš dizajn - za onoga ko je projektovao NIJE greška, ali za korisnika jeste.
 
Citiraj
  


Skoči na forum:


Trenutno ovde: 1 Gost(a)