• Limundo Cafe je zvanični forum LimundoGrada
  • Limundo Cafe je namenjen svim Limundovcima
Ulaz pomoću Limundo naloga -> Ulaz Registracija


Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Da li uvredljiva članska imena bivaju uklonjena?
#1
Mene zanima da li limundo.doo ima ikakvu unutrašnju politiku povodom npr. nacistički inspirisanih nikova članstva.
Zašto pitam i ne za druga...Recimo da naiđete u svom svakodnevnom bavljenju na sajtu na očit primer naci nika. Recimo da licitira kod vas. I recimo da vi kontaktirate limundo sa objašnjenjem da čovek ima naci nik i da to nije lepo i objasnite kako i zašto je to naci nik i kažete da sa takvim članom nećete obaviti saradnju. Jer to nije lepo. I da očekujete da se to sankcioniše. A kao odgovor dobijete:

Zdravo Mojeime,

Hvala vam na javljanju.

Svakako da imate pravo da odbijete
prodaju predmeta, ali u tom slučaju
član ima pravo da vas oceni negativnom
ocenom.

Srdačan pozdrav,
Imepodržača
Limundo tim


U ovoj razmeni su izmenjena imena člana podrške i ime moje.

Moram navesti da sam u daljem odgovoru krajnje eskalirao način komunikacije i moram dodati da ću zvati na telefon podrške (čim se setim) sve dok ne dođemo do konačnog rešenja.

Potpuno sam u fazonu da mi ovu temu obrišete ako nalog ukinete i pozovete me da mi se izvinite. Moj je deda ratovao protiv nacista a sada da mi jedan licitira to ne dozvoljavam. Razumete li? I da se preko celog zahteva pređe sa bolom u regionu i da mi se odgovori sa time da ću da dobijem negativnu. Ej, pa sramoto jedna, pročitaj šta ti pišem, mnogo mi puca prsluče za tvoju negativnu ocenu, pišem ti o zlu, o neprijatnosti, o mržnji a ti mi pišeš o pravu člana da me negativno oceni.
 
#2
po svemu sudeci nema tu nikakve veze ko sta pise za nik. ima raznih pa nikom nista. neki se zovu i budala, prevarant itd... iskuliraj nik, obavi saradnju, pa ga blokiraj. ili prati aukciju pa cim ga neko pretekne, blokiraj... koliko znam nigde nema napisano kakvi nikovi nisu dozvoljeni tako da po tome svi su dozvoljeni pa ne mozes nista protiv toga...
 
#3
https://www.limundo.com/Clan/Hitler
https://www.limundo.com/Clan/Adolf
https://www.limundo.com/Clan/Jebac
https://www.limundo.com/Clan/Kreten
https://www.limundo.com/Clan/Kurac
https://www.limundo.com/Clan/Picka
https://www.limundo.com/Clan/Guzica
https://www.limundo.com/Clan/Mamojebac
https://www.limundo.com/Clan/JebiSe

Napisi koji je tacno nik sporan, poruka koju si dobio je sablonska iza koje se ogradjuje neko ko izgleda nije upoznat sa tim kako se radi, odnosno radilo, osim ako nisu nastupili neki novi momenti. Ako moze da se po defaultu blokira pravljenje svakog nika koji sadrzi rec limundo i njegove izvedenice, onda naknadno moze da se suspenduje svaki nik koji propagira, rasnu,versku,seksualnu netrpeljivost, ili koji sadzi pogrdne reci.
Osim ako im sporan nik nije promakao, nakupio dosta ocena, pa je sada kasno za delovanje.

Bilo bi smesno da svako moze da napravi bilo sta sto mu padne na pamet
Lov na meduze, lov na meduze, lov na meduze ...
 
#4
LimundoGrad d.o.o. ni na koji način ne podržava ekstremističke ideologije. To bi bilo u suprotnosti sa principima kojima se vodimo kao kompanija. Hvala na razumevanju.
 
  


Skoči na forum:


Trenutno ovde: 2 Gost(a)