• Limundo Cafe je zvanični forum LimundoGrada
  • Limundo Cafe je namenjen svim Limundovcima
Ulaz pomoću Limundo naloga -> Ulaz Registracija


Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
LimundoGrad d.o.o. ni na koji način ne podržava ekstremističke ideologije
#1
Naslov teme je početna rečenica poslednjeg posta pre zatvaranja teme http://cafe.limundo.com/thread-1089-post...l#pid65021
pun citat je: LimundoGrad d.o.o. ni na koji način ne podržava ekstremističke ideologije. To bi bilo u suprotnosti sa principima kojima se vodimo kao kompanija. Hvala na razumevanju.
Molim za odgovor da li je tema zatvorena jer se moj deda borio protiv nacista te se podrazumeva da je bio nekakav ekstremista?
Ovo pitam jer niti je taj nalog zatvoren, niti sam pozvan, niti sam dobio izvinjenje.
Još jednom da kažem da je u redu da se tema obriše, ne razumem zašto je zatvorena ako vam smeta da se o tome piše? Stoji kao svedočanstvo da ste nezadovoljnog člana ućutkali, ali da problem niste rešili.

Potpuno sam u fazonu da mi ovu temu obrišete ako nalog ukinete i pozovete me da mi se izvinite. Moj je deda ratovao protiv nacista a sada da mi jedan licitira to ne dozvoljavam. Razumete li? I da se preko celog zahteva pređe sa bolom u regionu i da mi se odgovori sa time da ću da dobijem negativnu. Ej, pa sramoto jedna, pročitaj šta ti pišem, mnogo mi puca prsluče za tvoju negativnu ocenu, pišem ti o zlu, o neprijatnosti, o mržnji a ti mi pišeš o pravu člana da me negativno oceni.

Dakle, da se ukloni nalog ili da mu se onemogući da licitira kod mene ako je vama on super.
 
#2
ako ne podrzavaju, sto ne sankcionisu? mislim da ne vredi da im pises jer nece nista uraditi. to je ona fora mozemo da radimo sta hocemo sve dok smo javno protiv toga... da ne politizujem jer se ta logika vecinom desava u politici...
 
#3
Zaista ne vidim razlog da komuniciramo na ovaj način. LimundoGrad d.o.o. stoji iza toga da ni na koji način ne podržava nacizam ili bilo koju ekstremnu ideologiju, kao ni sve ono što bi bilo suprotno zakonima. Korisnička imena koja tako nešto propagiraju nisu dozvoljena i u mnogim slučajevima smo, kada je to primećeno ili smo dobili prijavu, reagovali zahtevom da se promeni korisničko ime ili, kada to nije moguće, zatvaranjem naloga. Korisničko ime koje ste nam prosledili će, naravno, biti provereno.

Ovde stavljam tačku na ovu diskusiju, a ukoliko imate daljih pitanja možete nam se slobodno obratiti putem kontakt strane. Hvala još jednom na razumevanju.
 
  


Skoči na forum:


Trenutno ovde: 1 Gost(a)