• Limundo Cafe je zvanični forum LimundoGrada
  • Limundo Cafe je namenjen svim Limundovcima
Ulaz pomoću Limundo naloga -> Ulaz Registracija


Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kako je Limundo promenio pol
#1
Otkad su uvedeni "predmeti" na Limundu odnosno tzv. Aukcije sa fiksnom cenom, tačnije otkad je uvedena mogućnost da se vide ili samo fiksni ili samo aukcije ja pomalo pratim trendove koji su jasno ukazivali da će se uskoro desiti "tranzicija" i da će Limundo postati ne kao ranije "Aukcijski sajt" nego "I aukcijski sajt".
Naime večeras je broj predmeta sa fiksnom cenom premašio broj tekućih aukcija tako da je to nekakva prekretnica i Limundo kakav smo poznavali izgleda odlazi u istoriju. Možda će to još malo tiltovati dan dva, ali po svoj prilici će udeo aukcija padati i dalje a do kog nivoa nije u mojoj skromnoj moći da predvidim. Večeras je u ovom trenutku broj stranica aukcija 3283 i ako bih predviđao rekao bih da će taj broj stagnirati ili padati.
Ali mogli bismo da otvorimo nekakvu klađenje – na primer koliko će posto aukcija ostati do Nove godine, do proleća itd. :hihi:
Ne znači nužno da je to loše, ali eto – da se notira.
Ako nekog zanima ovo možete proveriti tako što na prazno polje pretrage kliknete "traži" pa se skroluje dole da se vidi koliko ima stranica. Potom se opet skroluje gore pa se klikne na "aukcija" pa se opet skroluje dole pa se vidi koliko je stranica pa se ondak izračuna procenat.
A inače moglo bi i gore da se postavi da se bira na koju će se stranu ići da ne bismo morali toliko da skrolujemo. :D
 
Citiraj
#2
pa proces je ubrzao novi cenovnik .... al ok neka svako odluči jel voli aukcije ili fiksnu cenu

ono što je sigurno da će fiksna cena iako je napadana od mnogih ipak potisnuti aukcije znači već je nedge 50:50 %

neću ni da spomenem :D da sam i pre par godina govorio da je ogroman pritisak da se Limundo pretvori ne u fiksnu cenu već u oglase pa mu nekako fiksna cena najbliže oglasima ...
 
Citiraj
#3
katastrofa .unistise jedini aukcijski sajt koji je valjao ... nadam se da ce neko napraviri neki novi sajt sa aukcijama ...steta . ne znam samo zasto ljudi ne stavljaju predmete sa fiksnom cenom na kupindo ...a ne ovde na limundo .
 
Citiraj
#4
aukcije 49% fiksna cena 51%

trenutno
 
Citiraj
#5
48 % vs 52 %
 
Citiraj
#6
47.5 % vs 52.5 %
 
Citiraj
  


Skoči na forum:


Trenutno ovde: 1 Gost(a)